Scoret tre mål på 53 sekunder

Det snur fort i ishockey. Det fikk Anaheim Ducks erfare da de gjestet Dallas Stars.

STARS JUBEL: Dallas Stars' spillere jubler etter at Cody Eakin har utlignet til 2 2 tidlig i den tredje perioden mot Anaheim Ducks. (Foto: RONALD MARTINEZ/Afp)

Dallas Stars - Anaheim Ducks 6-3: Et seiersvant Anaheim Ducks gjestet et formsvakt Dallas Stars, som sto uten seier hjemme i American Airlines Center på over en måned. Ducks ledet oppskriftsmessig 2-1 etter to perioder. Men så kom den berømte ketchupeffekten for hjemmelaget. I løpet av 53 sekunder i starten av den siste perioden ikke bare snudde Stars kampen. De avgjorde den også til sin fordel. I tur og orden satte Cody Eaki