STARS JUBEL: Dallas Stars' spillere jubler etter at Cody Eakin har utlignet til 2 2 tidlig i den tredje perioden mot Anaheim Ducks. (Foto: RONALD MARTINEZ/Afp)
STARS JUBEL: Dallas Stars' spillere jubler etter at Cody Eakin har utlignet til 2 2 tidlig i den tredje perioden mot Anaheim Ducks. (Foto: RONALD MARTINEZ/Afp)

Scoret tre mål på 53 sekunder

Det snur fort i ishockey. Det fikk Anaheim Ducks erfare da de gjestet Dallas Stars.

Dallas Stars - Anaheim Ducks 6-3:

Et seiersvant Anaheim Ducks gjestet et formsvakt Dallas Stars, som sto uten seier hjemme i American Airlines Center på over en måned.

Ducks ledet oppskriftsmessig 2-1 etter to perioder.

Men så kom den berømte ketchupeffekten for hjemmelaget.

I løpet av 53 sekunder i starten av den siste perioden ikke bare snudde Stars kampen. De avgjorde den også til sin fordel.

I tur og orden satte Cody Eakin, Stephane Robidas og Ryan Garbutt pucken forbi Jonas Hiller i Ducks-målet.

– Det var ganske kult, sier Garbutt, som avsluttet scoringsrushet.

Ducks visste knapt hva som traff dem.

– Vi pratet på benken om at «OK, nå er det uavgjort. La oss få dette under kontroll og stå distansen ut.» Og plutselig var det 3-2. Det var bare bom, bom. De fikk det første målet, fikk publikum i ryggen og resten er historie, sier Ducks-trener Bruce Boudreau ifølge ESPN.

Antoine Roussel scoret Stars' første mål i kampen. Han fulgte opp med å sette inn 5-2, før Dustin Penner reduserte og Alex Chiasson scoret kampens siste mål.

Emerson Etem og Nick Bonino scoret også for Ducks.

Stars-backen Sergej Gontsjar spilte sin NHL-kamp nummer 1200. Han ble den tredje russeren som når den milepælen. Bare Aleksej Kovalev og Sergej Fedorov har gjort det før ham.