Neslands Loke er hesten med størst vinnersjanse i Bergen i dag. (Foto: hesteguiden.com)
Neslands Loke er hesten med størst vinnersjanse i Bergen i dag. (Foto: hesteguiden.com)

Favorittbetont Forus-omgang

En av dagens største favoritter kommer ut i førsteavdelingen. Her er tirsdagens travtips.

Det er mange gode favoritter i V65-omgangen på Forus i dag. Skulle alle disse innfri kan det dessverre se ut som dårlig utbetaling.

TV 2s traveksperter har lagt ut noen andelskuponger du kan kjøpe en del av både til V65-omgangen ipå Forus og V64-omgangen i Eskilstuna.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

7 Neslands Loke i V65-1 har et billig løp på papiret. Kjørte ikke fra start og ga derfor opp seieren sist. Vant et lignende løp for tre starter siden. Da hentet den 40 meter tillegg på 1 Doktor Jaros og står også 40 meter bak nå. Da endte Doktor Jaros i dødens på grunn av en passiv kusk. Avsluttet bra i V75 sist og er aktuell ved gardering. Men Neslands Loke er en berettiget storfavoritt.

1 Tango Vang er en god danske i V65-2. Den var litt heldig som klarte teten i sitt siste løp i Danmark, men siden var det «a walk in the park» for hesten som vant klart. Dersom det ikke blir noe krøll på veien kan jeg ikke helt se noen her klarer å stoppe den. 10 Russian Frontline satt stengt på Sørlandet sist, men står i annen rekke her. 3 Speedy Gon Sali er en bra danskehest som vant knepent tredje sist, men har en dansk amatørkusk som er ganske dårlig. Hesten er god og kan vurderes ved gardering.

V65-3 er et ganske fint løp. Har klart mest tro på 4 Pompano Dream som travet et strålende løp på Bjerke sist. Har vært god i Sverige i de to gangene før. Hvis den ikke har trøbbel på veien ser den ut som en vinner. Helt åpent bak om den feiler. Lite obs på 6 Respekt G. K. som ikke er så verst. Står mellom 1, 3, 5, 6, 8 og 10 dersom Pompano Dream ikke vinner noe jeg tror den gjør.

En ny danskehest er favoritt i V65-4. 8 Speedy Lendalund har travet gode løp i Norge. En veldig tøff hest. Et par brukbare utfordrere finnes. 9 Global Perfection var ikke spesielt god i sitt siste løp på Bjerke, men er egentlig en bra hest. 4 Quantillus leverte en fin Forus-debut nest sist og sist ble den forstyrret til galopp. Skrellen er 5 Lamborghini Face.

Seiersmaskinen til Frode Hamre, 7 Sejr Gammelsbæk, kommer ut i V65-5. Den fikk overta teten i siste sving sist og vant for så vidt greit. Litt dårlig spor på den her. Kommer den seg til teten er det løpes favoritt, men tåler ikke mye avvik for å havne bak. 4 Credicity er i fin form. Fikk styre litt i tet sist og avsluttet bra nest sist. 1 Ruth Reerstrup er en meget god hest. 6 Deep Sea Dream kommer fra Bergen i sinnssykt bra form. 2 Pastthetgate avsluttet bra sist. 5 Independent O. er skrellen. Er veldig mange om beinet om Sejr Gammelsbæk ikke vinner.

12 Hitchcock i V65-6 har vist fin form uten å vinne i lengre tid. Står i et veldig dårlig spor på sprint. Stallkameratene 2 V. C. Chocoholic fra spor to og 1 Xquisite Chocolate fra spor må regnes. 9 Sune Palema og 6 Priority Photo utgjør favorittene sammen med Frode Hamre-hestene her.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER