Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)

Champions League på Rekdal

Tre fotballkamper har fått plass på Rekdals oddskupong tirsdag. Sjekk hvem han tipper på her!

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er hans omtale av kampene som er brukt under.

Her er Rekdals utvalgte:

LEVÉR KUPONGEN HER!

Steaua Bucuresti - Schalke 04 (Champions League gr. E) H: 3,50 U: 3,30 B: 1,90

Steaua Bucuresti er nederst i gruppen med 0-2-2, Schalke nr. 2 med 2-0-2. Vertene må altså vinne denne for å kunne gå videre. Etter 0-4-tapet her for Chelsea har de spilt 1-1 både hjemme og borte mot Basel. Hjemme i den rumenske serien har vertene 9-3-0. De spilte 1-1 hjemme mot Pandurii Târgu Jiu lørdag. Filip (f), Pintilii (f/m) og Tatu (a) sliter med skader. Schalke kommer fra to tap for Chelsea, men de kan følge London-laget videre dersom denne vinnes. Gjestene har med 6-3-4 fire poeng opp til fjerdeplassen i Tyskland. Lørdag ble 2-0-ledelse til pause til 3-3 borte mot Eintracht Frankfurt. Keeper Hildebrand er ny på Jens Kellers fyldige skadeliste. Huntelaar (a) er blant de øvrige som er ute. VM-aktuelle Draxler (m/a) er usikker. Schalke vant det omvendte oppgjøret 3-0, men dette er kanskje noe mer åpent enn det oddsen forteller.

Basel - Chelsea (Champions League gr. E) H: 3,75 U: 3,40 B: 1,80

Basel topper i Sveits med 8-6-1. I helgen ble Thun slått 4-1 her. Med 1-2-1 i denne turneringen er de trolig avhengige av seier i kveld i for å kunne gå videre. Trener Murat Yakin er uten spillere som Safari (f) og Díaz (m). Serey Die (m) er usikker. Chelsea åpnet med hjemmetap for dagens motstander, men siden har de vunnet tre kamper, med sammenlagt 10-0 i målscore. Med poeng her er de videre. (Et poeng kan være at de med uavgjort kan bidra til at Schalke blir slått ut, noe som kan bety noe på rankingen mellom Premier League og Bundesliga.). Gjestene er nr. 3 i den hjemlige serien etter å ha vunnet 3-0 borte over West Ham lørdag kveld. Manager José Mourinho har David Luiz (f) på skadelisten. Torres (a) nærmer seg retur, men han er neppe med fra start her.

Oxford - Newport (engelsk League 2) H: 1,90 U: 3,15 B: 3,25

Serieleder Oxford har 9-5-3, men sliter faktisk mest på hjemmebane der de har 3-3-3. De vant den første kampen hjemme, så to uavgjorte etterfulgt av tre tap. På de fem siste har det blitt 2-2-1. Har to strake seire mot Mansfield borte (3-1) og Morecambe hjemme (3-0). Rigg (a) ble skadet sist og er ute. Der får han selskap med Wright (f), Whing (f), Meades (f) og Potter (a). Newport ligger på sjetteplass fem poeng bak Oxford og er målforskjellen foran laget utenfor playoffplassene. Har 7-6-4 totalt og 1-5-3 borte. Det ble 0-0 borte mot Cheltenham sist, men laget vant sine tre kamper før det, inkludert to cupkamper. Borte har det ikke gått så bra i det siste med 0-3-2 på de fem siste. Hentet inn Brighton-spiss Barker på lån forrige uke for å demme opp skadeproblemene som inkluderer Porter (m), Sandell (f/m), Anthony (f) og Zebroski (a).

Dermed ser oddskupongen til Rekdal slik ut:

Steaua Bucuresti - Schalke 04 B 1,90

Basel - Chelsea B 1,80

Oxford - Newport H 1,90

Totalodds: 6,49

Innleveringsfrist: Klokken 20:40

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!