Borussia Dortmunds Robert Lewandowsk (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)
Borussia Dortmunds Robert Lewandowsk (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)
tippesaken_header
tippesaken_header

CL og League One spilles tirsdag

Det ligger an til å bli underholdende i Dortmund

Det ble en flott dag for Norsk Tipping i går. I dag har kundene langt bedre forutsetninger, selvom det finnes flere bananskall. Chelsea, Barcelona og Milan er lag som vil få ufortjent stor andel av kryssene. I tillegg til de to i dagens forslag er uavgjort i de svenske ishockeykampene spennende. I hele 30 prosent av kampene har det stått uavgjort etter tre perioder i serien i år. Alle de tre kampene i dag kan spilles som single til konkurransedyktig U-odds hos Norsk Tipping. Singler, dobler og trippelen med de tre kan absolutt forsøkes. Se mer under omtalen av kampen Linköping - Växjö.

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Borussia Dortmund - Napoli (Over/Under fulltid 2.5) O: 1,50 U: 2,10

Brentford - Peterborough United H: 1,95 U: 3,20 B: 3,10

Totalodds: 2,93

Innleveringsfrist: 20:40

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Borussia Dortmund - Napoli (Over/Under fulltid 2.5) O: 1,50 U: 2,10

Om kampen: Borussia Dortmund er med 2-0-2 tre poeng bak dagens motstander og Arsenal. Vertene slo Arsenal 2-1 borte nest sist, men tapte så hjemmekampen mot samme lag med 0-1. I den tyske serien ble det 0-3-tap hjemme for Bayern München lørdag, og de falt med det ned til tredjeplassen. Trener Jürgen Klopp har problemer i forsvar. Hummels, Schmelzer og Subotic sliter med skader. Piszczek (f) var dog tilbake med et innhopp i helgen. Gundögan (m) er også skadet fortsatt. Napoli har etter tapet for Arsenal vunnet over poengløse Marseille to ganger. Med tap i denne kan de være nr. 3 før gruppespillet avsluttes med hjemmekamp mot Arsenal. I denne gruppen kan man faktisk ryke ut med 4-0-2. Gjestene er på tredjeplass i Italia, men de har tapt to på rad, sist med 0-1 hjemme for Parma. Mesto (f) og Zuniga (f) er fremdeles skadet og nå er også Hamsik (m) ute. Dette ligger an til å bli en underholdende affære, med H som markering. Spillet går på at det blir minst tre nettkjenninger.

Om spillet: Dortmund har 3/1, Napoli 3/1. Begge er svekket bakover, og 1,50 for minst tre scoringer er godkjent betaling.

Brentford - Peterborough United H: 1,95 U: 3,20 B: 3,10

Uwe Röslers Brentford misset opprykk med knapp margin i vår. Nå er de nr. 5 med 9-4-4, men formen er flott med 5-1-0 den siste drøye måneden. De slo Crewe 5-0 hjemme for ti dager siden. Lørdag ble det 0-0 borte mot toer Wolverhampton, i det som var deres femte kamp på rad uten baklengsmål. Vertene har ikke nye fravær å ta hensyn til, men noen få endringer kan det likevel bli. Peterborough er poenget foran dagens opponent, men de har med 0-1-4-form mistet kontakten med Leyton Orient og Wolverhampton i kampen om de to direkte opprykksplassene. I alle de fem foregående, hvor de bare har scoret ett mål totalt, har Darren Fergusons elever vært favoritter. Lørdag ble det 0-1-tap hjemme for Stevenage. Gjestene er uten Alcock (f), Knight-Percival (f), Kearns (m) og Newell (m). Toppscorer Assomablonga (a) var ute lørdag, og det er usikkert om han rekker denne. Lagenes formpiler peker i vidt forskjellige retninger, og seier til Brenford kjøpes til 1,95.

Få gratis kortleser her