TIL UNITED? Atleticos Madrids Koke (til høyre). (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)
TIL UNITED? Atleticos Madrids Koke (til høyre). (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Atletico-stjerne på Manchester Uniteds ønskeliste

Og brasilianerne drømmer om å spille i England. Les dagens fotballrykter.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Det er ingen tvil om at Manchester City-manager Manuel Pellegrinis tålmodighet med Joe Hart har nådd bristepunktet. 26-åringens storspill for England betyr ingenting. Pellegrini skal ha en ny keeper. Og ifølge Daily Mirror heter denne Asmir Begovic. City-manageren har fått 150 millioner kroner av eierne sine til kjøp av bosnieren. Og siden de da har en keeper til overs, er de villig til å la tredjevalget sitt Hart gå på lån til Stoke som en del av avtalen.

Men på en pressekonferanse tirsdag avviser Pellegrini bestemt at klubben lar keeperen forlate City på nyåret.

– Det finnes ikke en eneste sjanse for at Hart forlater denne troppen i januar, slår City-sjefen fast, ifølge BBC.

Les også: Arsenal-spiller arrestert
Les også: VM-arkitekten fnyser av vagina-sammenligning

Den brasilianske playmakeren Diego kommer neppe til å forlenge kontrakten sin med Wolfsburg, som går ut neste sommer. Nå flørter han med engelsk fotball. Og han hevder at han er ønsket av både Arsenal og Southampton, skriver The Sun.

En annen brasilianer som vil til England er Cruzeiros Everton Ribeiro. Men det er ikke Everton som er favorittklubben til 24-åringen. Ifølge Daily Star sier angrepsspilleren at en overgang til en storklubb er på trappene, og det ville være barndomsdrømmen hans som gikk i oppfyllelse dersom han skulle havne i Manchester United.

Artikkelen fortsetter under bildet.

UNITED-AKTUELL: Everton Ribeiro (t.v.) kan havne i Manchester United. Her i duell med Gremios Kleber. (Foto: Eugenio Savio/Ap)
UNITED-AKTUELL: Everton Ribeiro (t.v.) kan havne i Manchester United. Her i duell med Gremios Kleber. (Foto: Eugenio Savio/Ap)

Wilfried Zaha skulle ta Premier League med storm denne sesongen. Forventningene var store til unggutten Manchester United betalte 150 millioner kroner for i januar. Men så langt har 21-åringen knapt vært på banen i Premier League. Den tidligere Crystal Palace-spilleren har håpet på å få seg et utlån til en mindre Premier League-klubb i januar, men nå hevder Daily Mail at ingen klubber er interessert etter at det har lekket ut fra United-hold at Zaha mangler den mentale styrken til å takle livet i Premier League.

Les også: Zlatan og Pirlo på Ancelottis «drømmelag»
Les også: – Wenger skylder meg en bedre middag på grunn av Özil

Også Nemanja Matic ble erklært for veik for Premier League i sin tid. Chelsea jublet derfor da Benfica tok serberen som en del av overgangssummen som tok David Luiz til Stamford Bridge. Allerede i sommer begynte ryktene å gå om at 25-åringen kunne være på vei tilbake til England, og til Manchester United. Nå skriver Daily Mirror at Benfica vil ha 200 millioner kroner for den «ubrukelige» midtbanespilleren, og at en overgang kan bli aktuell allerede i januar.

En annen midtbanespiller som er på Manchester Uniteds ønskeliste er Atletico Madrids Koke. Liverpool har også vist interesse for unggutten, men nå har også AC Milan kastet seg inn i kampen. Barcelona har lenge hatt 21-åringen på ønskelisten, skriver Daily Star.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ETTERTRAKTET: Koke er ønsket av toppklubber i en rekke land. (Foto: GERARD JULIEN/Afp)
ETTERTRAKTET: Koke er ønsket av toppklubber i en rekke land. (Foto: GERARD JULIEN/Afp)

Arsenal og Tottenham har en tendens til å bli koblet til de samme spillerne. Nå er det argentinske Ezequiel Lavezzi som er på vei til Nord-London. 28-åringen har fått lite spilletid i Paris Saint-Germain denne sesongen, og skal være lysten på å prøve noe nytt på nyåret. Men angriperen har tidligere sagt at han drømmer om å bo i Milano, og ifølge Daily Express skal både AC Milan og Inter være interessert i Lavezzi.

Les også: Frustrert Rooney med twitterstikk til Sky-kommentator
Les også: Kongepokalen var borte, gjett hvor de fant den igjen

Målene har ikke akkurat rent inn for Tottenham denne sesongen. At spissene deres ikke scorer mål er ingen nyhet. Men denne sesongen er det ingen på midtbanen som vet hvordan man scorer mål heller. Det vil si, med sine tre mål er Gylfi Sigurdsson den eneste som har scoret mer enn ett spillemål i Premier League for Spurs så langt. Nå vil André Villas-Boas se om en spansk spiss er løsningen. Roberto Soldado er en suksess fra straffemerket, men nå håper Spurs-sjefen at Alvaro Morata kan være mannen som scorer spillemål i Premier League. Ifølge Daily Mirror ønsker Tottenham å leie 21-åringen fra Real Madrid ut sesongen.

Skulle Juventus klare å lokke Tim Krul bort fra Newcastle, har manager Alan Pardew blinket ut mannen han vil ha som erstatter mellom stengene. Speiderne hans har ved flere anledninger vært til stede på Readings kamper denne sesongen. Hovedsaklig for å se på keeper Alex McCarthy, skriver Daily Express.

LANDSLAGSAKTUELL: Reading-keeper Alex McCarthy har imponert mange, inkludert landslagssjef Roy Hodgson. (Foto: Clive Gee/Ap)
LANDSLAGSAKTUELL: Reading-keeper Alex McCarthy har imponert mange, inkludert landslagssjef Roy Hodgson. (Foto: Clive Gee/Ap)