I TRØBBEL IGJEN: Nicklas Bendtner er nok en gang i trøbbel med politiet. (Foto: John Walton/Pa Photos)
I TRØBBEL IGJEN: Nicklas Bendtner er nok en gang i trøbbel med politiet. (Foto: John Walton/Pa Photos)

Arsenal-spiller arrestert

Arsenal-spissen Nicklas Bendtner skal ha blitt hentet av politiet etter å ha gjort hærverk på nattestid.

Nicklas Bendtner ble møtt av politiet da han kom hjem fra trening mandag.

Dansken ble tatt med til politistasjonen for forhør.

Årsaken var at Bendtner skal ha prøvd å sparke inn en dør og knust et vindu i leilighetskomplekset han bor i natt til søndag.

Les også: Tidligere Miss Fitness: – Bendtner kastet drink på meg
Les også: Dansk avis: – Bendtner kastet glass mot taxi i København
Les også: Bendtner hadde promille på 1,75

Naboer i det luksuriøse komplekset i Bushey skal ha blitt vekket av bråk da Arsenal-spilleren forsøkte å ta seg inn i treningssenteret i blokken klokken ett om natten.

– Jeg hørte at noen smelte med dørene. Jeg ropte at de skulle gi seg, men en mann ropte bare fornærmelser tilbake til meg. Du kunne høre at døren ble sparket om og om igjen, sier en nabo til Daily Mirror.

Overvåkningsbilder viser Bendtner som tar løpefart og sparker til døren flere ganger.

– En 25 år gammel mann fra Bushey er blitt gitt en advarsel for skadeverk. Han er løslatt og ikke lenger i politiets forvaring, sier en talskvinne for politiet i Hertfordshire.

Nå har Bendtner lagt ut en beklagelse på Instagram.

– Lørdag kveld gikk jeg ut med familie og venner etter seieren over Southampton. Etter middag ønsket vi å bade litt på treningssenteret, så vi byttet til shorts og tok med oss noen håndkleder. Da vi ankom treningssenteret så brukte jeg nøkkelkortet mitt til å endre fra rødt (låst) til grønt (åpent), men døren forble stengt. Vi trodde døren sto fast, så vi prøvde å åpne den og det førte til noen skader. Jeg beklager for å ha plaget naboene mine og har betalt for skadene. Vi har ikke ødelagt noe annet i bygningen. Saken er henlagt av politiet og fokuset mitt er nå på kveldens kamp, skriver Bendtner, som på overvåkningsbildene hadde på seg dress og frakk da han prøvde å sparke inn døren.

Det er ikke første gang Bendtner er i trøbbel med politiet.

I mai 2012 ble han bøtelagt for råkjøring. Senere samme år ble han bannlyst fra å kjøre bil etter å ha kjørt uten førerkort og forsikring. Bilen hans hadde heller ikke registrerte nummerskilt.

I mars ble han tatt for promillekjøring etter å ha kjørt i motgående kjørefelt i København. Han hadde 1,75 i promille. Han ble bøtelagt nesten 850.000 kroner og fratatt førerkortet, og han hadde et halvt års «tenkepause» fra landslaget.

I februar i fjor ble han fratatt førerkortet i tre måneder for råkjøring, og samme måned ble han pågrepet for hærverk mot flere biler sammen med Lee Cattermole. For to år siden ble han politianmeldt for vold mot en gjest på et hotell i Helsingør. I 2011 havnet han også i slagsmål på Hilton Hotel i Gateshead.

(TV 2 Sporten/NTB)