Bendtner innrømmer dørsparking

Nicklas Bendtner er i trøbbel igjen. Arsenal-spissen ble mandag pågrepet for hærverk etter at han sparket til en dør.

Den danske fotballproffen ble avhørt av politiet og senere løslatt. Han fikk en advarsel, skriver The Sun.

Bendtner var mistenkt for å ha gjort hærverk i det luksuriøse leilighetskomplekset han bor i. Det ligger i Bushey, like ved London. Et vindu ble knust, og en låst dør ble forsøkt sparket inn ved et trenings- og bassengområde. Episoden skjedde i 01-tiden natt til søndag.

Overvåkingsbilder viser en gruppe som står samlet ved døren, og de sparket døren flere ganger. Tirsdag innrømmet Bendtner at han var med på dørsparkingen. Han beklager overfor naboene sine, men sier at han trodde døren var gått i vranglås.

– Etter seieren vår over Southampton lørdag kveld var jeg ute og spiste med familie og venner. Etter middagen ville vi alle ha et nattbad i treningssenteret mitt, så vi skiftet til badetøy og tok med håndklær. Da vi ankom treningssenteret, fikk nøkkelkortet låsen til å skifte fra rødt til grønt, men døren var fortsatt låst. Vi trodde døren satt fast, så vi prøvde å åpne den og de ble noen skader på den, forklarer Bendtner, ifølge Ekstra Bladet.

– Jeg beklager for de problemer som er skapt for naboene mine, og jeg har betalt for alt sammen. Vi hadde ikke noe å gjøre med de andre skadene på bygningen. Saken er avsluttet med politiet, og fokuset mitt er igjen på kveldens kamp (mot Marseille), skriver stjernespissen på Instagram. (©NTB)