Brady regisserte Patriots-comeback

For første gang i sin strålende NFL-karriere gikk Tom Brady av banen som vinner etter å ha ligget under med 24 poeng. New England Patriots slo Denver Broncos 34-31 i søndagens toppkamp.

Brady har tidligere regissert comeback som har gitt seirer over Chicago og Buffalo etter å ha ligget under med 21 poeng, men det var ny personlig rekord da han vendte søndagens hjemmekamp etter at Broncos ledet 24-0.

Med tre touchdownpasninger i vinden og kulda førte Brady laget sitt i ledelse med 31-24 før Broncos utlignet og tvang fram forlengning. Den ble avgjort av en forsvarstabbe som ga Patriots ballen i motstanderens sone, og Stephen Gostkowski sparket vinnerpoengene fra 31 yards.

– Det var godt at ballen spratt vår vei for en gangs skyld. Det så mørkt ut halvveis, og vi trengte denne seieren, sa Brady.

Han vant quarterbackduellen med gjestenes Peyton Manning og har nå vunnet ti av deres 14 innbyrdes oppgjør. Brady og Manning har i en årrekke vært regnet som ligaens to ypperste quarterbacker.

Med seieren har Patriots åtte seirer og tre tap. Seattle Seahawks er best i ligaen med 10-1, fulgt av Broncos, Kansas City Chiefs og New Orleans Saints (alle 9-2). (©NTB)