rekdal_sumo
rekdal_sumo
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)

Suverene Roma skal gi Rekdal gevinst

To storfavoritter får tillit på Rekdals oddskupong mandag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er hans omtale av kampene som er brukt under.

Snakk om uflaks for Rekdal i går! Monaco slo Nantes til 2,15 i odds, mens FCK ikke hadde noen problem å ta igjen Viborgs handicap til 1,90 i odds. Men da Cardiff utlignet på overtid mot Manchester United røyk også Rekdals oddskupong til 6,33 i odds. Ekstra ergerlig er det at Wayne Rooney kunne avgjort det hele da han helt på tampen kom alene med keeper.

I dag går Rekdal for en langt tryggere bong med to kjempefavoritter på kupongen.

LEVÉR KUPONGEN HER!

AaB - FC Nordsjælland (dansk Superligaen) H: 2,00 U: 3,10 B: 3,10

AaB er nr. 2. Etter helgens kamper kan de nå komme opp på samme poengsum som leder Midtjylland. Vertene har etter tapet borte for FC København vunnet hjemme over SønderjyskE og OB, samt borte over Randers. Hjemme har vertene tatt poeng i 12 seriekamper på rad. Hjemmelaget er uten suspenderte Rasmus Würtz (m) i denne. Den unge litauer Lukas Spalvis (a) er ensom på skadelisten. Nordsjælland er nr. 11, men de klatrer minst forbi fire lag med seier i denne. Gjestene begynte grusomt, men siden slutten av september har de 4-1-1. I november ar de tapt 0-4 borte for FC København og vunnet 3-0 hjemme over SønderjyskE i serien, samt vunnet 3-1 borte over Hobro i cupen. Joshua Johns (a) retur har hatt stor betydning. Gjestene er i denne uten suspenderte Jens Stryger Larsen (m). Noen skader er det også, men de viktigste spillerne er friske. Det står 1-3-6 i de siste ti mellom lagene, men Rekdal tror på hjemmeseier til langt bedre AaB.

Roma - Cagliari (italiensk Serie A) H: 1,35 U: 3,90 B: 6,60

Roma har etter 10-0-0 med 26-1 i målprotokollen spilt 1-1 borte mot Torino og 1-1 hjemme mot Sassuolo. Kaptein Totti har mistet de fire foregående kampene. Det samme har spisskollega Gervinho gjort, men sistnevnte er nå tilbake. Balzaretti (f) er ute siden sist. Cagliari har 2-0-1 på eget gress, 1-4-4 på andre baner, 0-2-4 i bortekampene. Sist vant de 2-1 hjemme på Sardinia over Torino. Nainggolan (m) soner her. Ekdal kommer inn. Agazzi, lagets førstevalg i mål gjennom flere sesonger er også ute siden sist, og kan bli lenge ute. Avramov vokter trolig målet i denne. Perico (f) er fortsatt skadet. Cagliari har faktisk vunnet de to siste slike, men Romas suverene form skal holde her.

Besiktas - Konyaspor (tyrkisk Süper Lig) H: 1,32 U: 3,85 B: 6,30 (ny odds!)

Besiktas ligger på femteplass med 6-3-2 (2-2-1 hjemme). Har ikke tapt siden slutten av september, men har tre uavgjorte på de siste fem kampene. Sist ble det seier 3-0 over Kayserispor, men de tre foregående ble det uavgjort. Har faktisk bare slått Gaziantepspor og Tromsø på hjemmebane denne sesongen. Konyaspor ligger på 14. plass bare to poeng over streken. Vant sist 2-0 hjemme over Antalyaspor, men tapte de tre foregående kampene. Står med 0-1-4 borte så langt og har tapt sine to siste bortekamper. Rekdal spilte Besiktas til 1,40 så neppe veldig mye verdi igjen i hjemmeseier nå.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

AaB - FC Nordsjælland H 2,00

Roma - Cagliari H 1,35

Besiktas - Konyaspor H 1,40

Totalodds: 3,78

Innleveringsfrist: Klokken 18:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!