Bourbon Street er dagens banker i Drammen. (Foto: hesteguiden.com)
Bourbon Street er dagens banker i Drammen. (Foto: hesteguiden.com)

Bourbon Street danser seg til seier

Her er mandagens travtips

TV 2s traveksperter har lagt ut noen andelskuponger du kan kjøpe en del av både til V65-omgangen i Drammen og V64-omgangen i Färjestad.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

V65-1 er et sprintløp der som vanlig startsiden blir avgjørende. 2 Mighty Lady er en startrask hest som vant et montéløp sist. Her gjelder det å ta en lengde på 1 Patricia Hastrup på startsiden. Det kan fort gå og da er den en naturlig favoritt. Patricia Hastrup er i god form og er ganske god fra star. 3 Saturn Blue Chip var positiv etter pause sist da den var foran Patricia Hastrup. Den tøffeste hesten i feltet, 5 Bertie Invalley, må antakelig gå den tunge veien utvendig for å vinne. Noe den kan klare da den er i god form. Det står nok mellom disse fire.

5 Spik Pålly i V65-2 ga seg fra tet på Sørlandet sist, men det var i V75. Møter ikke like bra motstand her. Ikke sikkert at den klarer å holde 6 Dorrsvarten bak seg på startsiden. Dorrsvarten er en sprinter i god form. Ble sjette i hardt lag sist. Er veldig startrask. Disse to skiller seg litt ut. En liten luring er 11 Spiklita som også er en bra sprinter som ble nummer to bak Spik Pålly for tre starter siden.

5 Worth The Wait er storfavoritt i V65-3. Er en veldig startrask hest på volte og har stor fordel av sprint. Galopperte i første sving på autostart og gikk bra etter dette. Sist ga den teten til en god hest og travet inn på andreplass. Stoler ikke helt på denne hesten, men distansen og motstanden gjør at det ser ut som en vinner. 1 Ibroz ble som forventet alt for lett i et knallhardt selskap sist. Ikke den mest interessante hesten spillemessig. Vil spesielt varsle for 9 Sloppy Joe som galopperte mot førsteving sist, men gjorde en bra opphenting. Virker å være kraftig på gang. Skrellene er 12 Somersby og 2 Flirtin Salt.

Garderingsløpet er V65-4. 7 Gråberg Jerva er favoritt etter pause. Var ganske bra før pause. På Bjerke nest sist galopperte den som mulig vinner på oppløpet. Har et billigere løp nå. 1 Motoril er en ganske kapabel hest som er litt usikker, 3 Haugs Tornado var dårlig sist, men positiv i sine første starter og 4 Farmens Odin travet noen brukbare løp i sommer. Her er det mange som kan vinne. Luringene er 10 Vildensky og 12 Norsjø Kongen. Skrellen er 6 Løvlands Spøken.

Dagens banker er 1 Bourbon Street i V65-5. Meget god tredjeplass i knallhard konkurranse nest sist. Sist var den ute i V75 og var unnskyldt etter å ha tapt mye på galopp. Her står den i førstespor mot billig motstand og den må nesten galoppere seg bort for å tape dette løpet. Hvis den gjør det kan kanskje 11 Zanzara vinne.

9 Hot Gun innfridde som objekt nest sist da den vant fra tet. Det blir ikke noe tet i dag. Står greit spor når den først har fått annen rekke. Har et allright løp på papiret, men møter noen gode formhester. 8 Rolin har vært kraftig forbedret. Er aktuell ved gardering selv om distansen ikke er en fordel. 11 Thai Monroe må også med ved gardering. Vil varsle ekstra for O'lillen som var veldig positiv i tøft V75-løp sist.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER