Ishockey: Vålerenga økte til ti poeng

Vålerenga økte serieledelsen sin til ti poeng med 4-2 over tabelltoer Storhamar på Jordal Amfi søndag.

Gjestene fra Hamar ble tatt fullstendig på senga av Espen «Shampo» Knutsens menn. Før det var gått tre minutter sto det 3-0 på lystavla.

Mathias Trygg (0.51), Rasmus Juell (1.27) og Sondre Olden (3.00) hadde satt hver sin puck bak Tommy Johansen. Da hadde Dragons sisteskanse fått nok.

Etter å ha fått ut søvnen fra øyene, ble kampen mer jevnspilt, men Vålerenga kom relativt lett til det. Gledelig var det også at nærmere 2700 tilskuere hadde møtt fram på Jordal.

Ole Petter Øvergaard og Martin B. Huse reduserte for Storhamar før Erik Follestad Johansen fastsatte sluttresultatet i siste periode.

I Askerhallen var det også over 2000 tilskuere til stede. Publikum fikk se hjemmelaget vinne 6-1 over Tønsberg. (©NTB)