Molde vant cupfinalen

Molde slo Rosenborg 4-2 i cupfinalen og tok sin tredje NM-tittel i fotball søndag.

Molde sikret cupgullet etter to mål i løpet av de siste åtte minuttene.

Ved pause var stillingen 1-1. Knut Olav Rindarøy ga MFK ledelsen med et langskudd etter 16 minutter. RBK-målvakt Daniel Örlund viste ikke patent keeperspill og burde ha stoppet skuddet.

Men Rosenborg slo tilbake umiddelbart med en vakker scoring av Diskerud. Han banket inn utligningen fra kanten av 16-meteren ett minutt etter Moldes scoring.

Fire minutter ut i annen omgang stupte Tore Reginiussen inn 2-1 til Rosenborg etter et hjørnespark. Drøyt 25 minutter ut i omgangen var det Moldes tur til jubel. Berget banket til på volley fra like utenfor femmeteren.

Åtte minutter før full tid sendte Hoseth Molde i ledelsen med et flott frispark. Og like før slutt økte Tommy Høiland til 4-2 og punkterte kampen. (©NTB)