Frode Hamre står bak flere av favorittene på Bjerke i dag.  (Foto: hesteguiden.com)
Frode Hamre står bak flere av favorittene på Bjerke i dag. (Foto: hesteguiden.com)

Nytt Hamre-show på Sørlandet

I går gikk TV 2s andelslag inn med 15.000 kroner i premier. Her er søndagens travtips.

Frode Hamre har faktisk fire av de seks favorittene i dagens V65-omgang på Sørlandet. Men det er nok av skreller til å gjøre dette til en attraktiv omgang å spille på.

I tillegg til omgangen på Sørlandet er det jackpot i Sverige. Det ble ingen utbetaling for 4 rette i V64 på Romme fredag. Dermed overføres 1.122.430 svenske kroner som jackpot til sekserpotten i V64 på Solvalla i dag.

TV 2s traveksperter har som vanlig lagt ut flere andelskuponger du kan kjøpe en del av.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

Den første Hamre-hesten kommer ut i V65-1. 14 Peel and Stick vant ganske greit sist etter å ha fått overtatt teten runden før mål. Står litt hardere til på tillegg denne gangen, men ser ikke akkurat uoverkommelig ut for å si det sånn. En berettiget favoritt. 3 J. C. Frances har vist positiv form og 7 Why Not Lucky er kraftig kuskeforbedret. Begge er skreller.

V65-2 er garderingsløpet. 8 Simply Red er favoritt og gjør sin første start for Frode Hamre. Holdt bra fra dødens i sin siste start i oktober. Ikke gått løp på halvannen måned så formen er litt usikker og litt sjanseartet utgangspunkt fra andre rekke. 3 Quintero vant fra tet i debutløpet sist, men ikke like god sist. 1 Hadria står i førstespor med en bra kusk. Egentlig kan alle hestene, unntatt 9 Shocking Kid, vinne dette løpet så garder så bredt som mulig.

4 Kilekongen i V65-3 har gått bra løp. Blant annet har den vært langt bedre enn 8 Eldpeppi. Sistnevnte står knallhardt inne i dette løpet. Nest sist var den sjanseløs mot disse hestene og da hadde den 20 meter forsprang på flere av disse hestene. Nå står de likt. Kilekongen ble slått av 3 Gaupen Nina sist, men da satt Kilekongen fast. Gaupen Nina kan vinne om den går feilfritt. 7 Knutli Millen er ikke så verst, men har tapt for Kilekongen før. 5 Grøtte Svarten er en luring. 1 Grøtte Troll kan også overraske om den går feilfritt.

I V65-4 kommer Hamre ut med en ny import i form av nederlandske 6 Capone. Jeg vet ikke om den har gått sprint før, men det er en distanse som bør passe hesten perfekt. I sin forrige start var den raskt i tet. 2 Pamplona er i så fall hesten som må ta den i mot. Hvis den klarer det er det et åpent løp. Da vil jeg i så fall varsle for 9 Karon Beach som er veldig rask og som har ryggen på Pamplona. 7 Thai Quicksilver er også aktuell ved gardering.

Omgangens største favoritt kommer ut i V65-5 i form av Hamres 6 Hope And Love. Vant et sprintløp tross en utrolig vanskelig reise nest sist og sist vant den mot en bra hest. Ikke så rart den blir stor favoritt. Takler sprintspor på volte greit. Sist gang den var ute på denne startmetoden gikk det bra. Blir veldig vanskelig å ta om den kommer seg tidlig til tet. Et par skreller hvis du ønsker å gardere er 1 Urban Barsk som egentlig er en veldig god hest som er på vei opp i form og 5 Northern Casino som jevnt over har vist god form.

13 Sjeikens Gull i V65-6 er litt for stor favoritt. Den kommer ut fra annen rekke. Gikk bra sist på Klosterskogen etter galopp. 5 Rigel Storm hadde ikke vært veldig langt bak i V75 28/9 om Sjeikens Gull hadde holdt seg på beina. I stedet vant Rigel Storm det løpet greit. Nå har Rigel Storm fått to løp til i kroppen og må sidestilles med Sjeikens Gull i dette løpet. 9 Eskelands Bror har kapasitet til å vinne dette løpet. Formen er et stort spørsmålstegn. To luringer på strek er 3 Hirvonen og 1 Bovis Rambo.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER