Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)

Rekdal satser på erkefienden

Leeds-supporter Kjetil Rekdal var ikke spesielt glad i Manchester United i oppveksten, men nå ser han sitt til å tjene noen kroner på de regjerende seriemesterne.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er hans omtale av kampene som er brukt under.

Hartlepool tok en tidlig 2-0-ledelse mot Northampton og holdt på den kampen ut, mens QPR holdt på sin 1-0-ledelse mot Charlton. I stedet for at Hull skulle score seiersmålet mot Crystal Palace med ti mann var det gjestene som scoret kampens eneste mål. Dermed ble det to av tre rette for Rekdal i går.

I dag er det en herlig miks av engelsk, fransk og dansk fotball på kupongen til Vålerenga-treneren.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Cardiff - Manchester United (engelsk Premier League) H: 4,95 U: 3,75 B: 1,55

Med 3-3-5 har Cardiff to poeng ned til streken. De slo Swansea 1-0 her før 0-2-tapet borte for Aston Villa sist. I august vant de 3-2 her over Manchester City som større outsider enn i dag. Cornelius (a) er tilbake for vertene etter langvarig fravær. Manchester United er nr. 6. Før denne runden var de fem poeng bak leder Arsenal, som jo vant i går. Gjestene har 4-1-0 på sine siste fem kamper, og har i november vunnet 3-1 borte over Fulham og 1-0 hjemme over Arsenal. Jones (f), Carrick (m) og Fellaini (m) sliter med skader. Det er også usikkert om van Persie (a) kan spille. Selv om oddsen på United alltid er lavere enn det den burde være, satser Rekdal på borteseier her.

Nantes - Monaco (fransk Ligue 1) H: 3,10 U: 2,95 B: 2,15

Nantes har fine 7-2-4 etter returen til det gode selskap. Formen var det lite å se på før seriepausen. For to uker siden vant de 3-0 i Bordeaux. Djilobodji (f) har spilt i alle kampene, men nå er senegaleseren suspendert. Anvendelige Aristeguieta er tilbake. Monaco innehar tredjeplassen, tre poeng foran dagens motstander. I november har de tapt 0-2 borte mot Lille og ødelagt mange oddskuponger med 1-1 hjemme mot Evian. På skadefronten ser det bra ut hos gjestene, men Fabinho (f), Kondogbia (m) og Ocampos (m) er alle suspenderte. Lagene spilte 1-1 her forrige sesong. Da vant Nantes bortekampen med 2-0. Det går mot en jevn kamp som Rekdal tror vipper i Monacos favør.

FC København - Viborg (dansk Superliga)(0-1) H: 1,90 U: 3,55 B: 2,75

FC København har 5-4-1 siden Ståle Solbakken kom tilbake som trener. Han redebuterte med 1-1 hjemme mot Vestsjælland, men i neste kamp ble dagens motstander slått 4-1 borte. Vertene vant 4-0 hjemme over Nordsjælland i siste kamp før seriepausen, men det er likevel seks poeng opp til AaBs andreplass. Claudemir (m) er suspendert, Braaten (a) usikker, men for øvrig ser det bra ut. Viborg har fem av hver valør. I november har de tapt 1-2 borte for AGF og 2-3 hjemme for Midtjylland. På skadefronten ser det bra ut for trener Ove Christensen, men her er uten de faste brikkene Christopher Poulsen (m) og Aleksander Stankov (a), som begge er suspenderte. FCK har hevet seg mange hakk, og de får tillit med handikap av Rekdal.

Dermed ser Rekdals oddstips slik ut:

Cardiff - Manchester United B 1,55

Nantes - Monaco B 2,15

FC København - Viborg (0-1) H 1,90

Totalodds: 6,33

Innleveringsfrist: Klokken 16:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!