Ståle Solbakken har hatt suksess hos FC København etter returen.  (Foto: Nils Meilvang/NTB scanpix)
Ståle Solbakken har hatt suksess hos FC København etter returen. (Foto: Nils Meilvang/NTB scanpix)
tippesaken_header
tippesaken_header

En oddsdobbel til 5,13 spilles søndag

FCK har hevet seg kraftig etter trenerbyttet

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

FC København - Viborg (Handikap fulltid 0-1) H: O: 1,90 U: 3,55 B: 2,75

Werder Bremen - FSV Mainz 05 H: 2,18 U: 3,25 B: 2,70

Totalodds: 5,13

Innleveringsfrist: 16:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

FC København - Viborg (Handikap fulltid 0-1) H: O: 1,90 U: 3,55 B: 2,75

Om kampen: FC København har 5-4-1 siden Ståle Solbakken kom tilbake som trener. Han redebuterte med 1-1 hjemme mot Vestsjælland, men i neste kamp ble dagens motstander slått 4-1 borte. Vertene vant 4-0 hjemme over Nordsjælland i siste kamp før seriepausen, men det er likevel seks poeng opp til AaBs andreplass. Claudemir (m) er suspendert, Braaten (a) usikker, men for øvrig ser det bra ut. Viborg har fem av hver valør. I november har de tapt 1-2 borte for AGF og 2-3 hjemme for Midtjylland. På skadefronten ser det bra ut for trener Ove Christensen, men her er uten de faste brikkene Christopher Poulsen (m) og Aleksander Stankov (a), som begge er suspenderte. FCK har hevet seg mange hakk, og de får tillit med handikap i ettermiddag.

Om spillet: Viborg tapte altså 1-4 i det omvendte oppgjøret. To av deres tre bortetap har vt av den klare sorten. FC København har vunnet sine to siste i Parken med minst tre mål. 1,90 for en klar hjemmeseier spilles.

Werder Bremen - FSV Mainz 05 H: 2,18 U: 3,25 B: 2,70

Werder Bremen har 2-2-1 hjemme og 4-3-5 totalt. De har bare scoret 13 mål. Etter 3-2-seieren her over Hannover ble ledelse til 1-3-tap borte for Schalke. Garcia (f) er suspendert i denne. Junuzovic (m) er også nytt fravær. Prödl (f) og Petersen (a) er blant de øvrige spillerne trener Robin Dutt må klare seg uten. Mainz er poenget foran dagens motstander. Gjestene slo Eintracht Frankfurt 1-0 hjemme for to uker siden. Borte har de tapt fire på rad, men her har de 2-0-2 siden forrige opprykk. Svensson (f) og toppscorer N Müller (m) er nå tilbake. Keeper H Müller er ute igjen, og siden andrevalg Wetklo fremdeles soner, blir det Karius sin oppgave å holde nullen, slik han gjorde sist. Dette skal være langt mer åpent enn NTs odds tilsier, og 2,70 for seier til Mainz er spennende.

Få gratis kortleser her