Evra (Foto: Gaizka Bilbao, © PW DA**LON**)
Evra (Foto: Gaizka Bilbao, © PW DA**LON**)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Pengegigantene er ute etter Evra

Og sjekk hvilken Chelsea-stjerne som vurderer en tur til Italia eller Spania i januar. Les dagens fotballrykter!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Juventus og Atletico Madrid skal begge være interessert i å hente Chelseas Juan Mata på lån i januar, skriver Sunday Mirror. Etter at Jose Mourinho stadig oftere henviser spanjolen til sidelinjen har Mata begynt å bli redd for at dette kan sette han ut av Spania sin VM-tropp til Brasil. Playmakeren vil nå ta seg en lang og god samtale med Mourinho for å få svar på spørsmålet om han er i Chelsea sine fremtidsplaner.

Artikkelen fortsetter under bildet!

PÅ BENKEN: Juan
  Mata må stort sett finne seg en plass på benken når Chelsea spiller.
  (Foto: Andrew Matthews)
PÅ BENKEN: Juan Mata må stort sett finne seg en plass på benken når Chelsea spiller. (Foto: Andrew Matthews)

Les også: Tony Pulis bekreftet som ny Palace-sjef
Les også: TV 2-ekspert om Messi-ryktene: – Ikke unormalt

En annen som kan være på vei vekk fra Premier League er Manchester Uniteds Patrice Evra. Det melder Daily Star. Franskmannen kan komme til å sette kursen mot mer hjemlige trakter ettersom både Monaco og PSG skal ha luftet sin interesse. Evra sin kontrakt utløper neste sommer, samtidig som United-manager David Moyes har signalisert at han ønsker seg sin tidligere elev Leighton Baines til Old Trafford. Skulle en overgang til enten Monaco eller PSG bli en realitet for Evra, kan han vente seg et småpent lønnshopp. Begge de to franske gigantene vi nemlig tilby den 32 år gamle venstrebacken en fireårskontrakt, verdt 310 millioner kroner.

I går kunne vi lese at Arsene Wenger neppe kommer til bruke penger på en ny spiss i januarvinduet. I dag forteller ryktene i Daily Mail oss noe annet. Franskmannen skal ifølge den engelske avisen ha innrømmet at han kanskje blir nødt til å se seg om etter alternativer allerede i januar. Aston Villas Christian Benteke og Real Madrids Karim Benzema har vært nevnt tidligere, men nå skal visstnok Wenger ha begynt å snakke om en noe mindre profilert spiller, nemlig Getafes Ciprian Marica.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Wenger Marica
Wenger Marica

Et bilde av en fotballspiller på et annet lags stadion kan være nok til å sette fart på overgangsryktene. I går var det det Rubin Kazan-spiller Yann M'Vila som ble den heldige, da han sammen med en Liverpool-supporter poserte smilende på tribunen under lørdagens Merseyside-derby, melder The Mirror. Dette betydde selvsagt for flere at den franske midtbanespilleren var høyaktuell for spill på Anfield, men etter en stund kom sannheten frem i lyset: M'Vila var ikke i Liverpool for å snakke med Brendan Rodgers, men for å besøke sin barndomsvenn og Liverpool-stopper Mamadou Sakho.

Her er «synderen»: