Zucca (Foto: GRANT HALVERSON, © gh/aa)
Zucca (Foto: GRANT HALVERSON, © gh/aa)

Zuccarello storspilte i Rangers-seier

Nordmannen med to assists da Rangers vant 2-0 mot Nashville Predators.

Nashville Predators - New York Rangers 0-2:

Etter den første perioden stod det 0-0 i Bridgestone Arena, men drøyt 13 minuter ut i midtperioden smalt det fra Rangers sin forsvarsspiller Dan Girardi. Pucken fikk han servert fra Mats Zuccarello Aasen

Skuddet fra Girardi var så vidt innom Rangers-spiller Ryan McDonagh, men nordmannen fikk kreditert den målgivende passningen sammen med Dan Girardi, ifølge NHL.com.

Les også: Zuccarello nærmer seg Shampos NHL-snitt: – Bare hyggelig om han passerer meg

I tredje periode, med tolv minutter og 15 sekunder igjen på kampuret, brøt Derek Stephan et Predators-angrep ved midtlinjen. Pucken havnet hos Zuccarello, som på eksemplarisk vis sendte den tilbake til Stephan. Alene mot keeper Marek Mazanec gjorde amerikaneren ingen feil, og dermed stod det 2-0 til Rangers.

Flere mål ble det ikke, og dermed kunne Zuccarello og co. juble for to nye poeng i Bridgestone Arena. Nordmannen fikk 17 og et halvt minutt på isen for bortelaget. Det var nok til å bli kåret til banens beste av NHL.com.

Etter å ha vunnet de to siste kampene, liggger Rangers nå på tredjeplass i Eastern Conference League (Metropolitan) bak Washington Capitals og Pittsburgh Penguins.