Ronaldo scoret og ble skadd i storseier

...mens Barcelona lekte seg selv uten Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo, Pedro Rodriguez (Foto: SCANPIX)

Cristiano Ronaldo sendte Real Madrid i ledelsen mot Almeria før han måtte forlate banen med skade. Storklubben vant til slutt enkelt 5-0.

Ronaldo sørget for 1-0 gjestene fra hovedstaden i ledelsen allerede etter tre minutters spill.

Like før pause så det ut som om han tråkket over, og seks minutter ut i annen omgang måtte han byttes ut med Jese Rodriguez.

– Ikke alvorlig
– Jeg tror ikke det er alvorlig, for han har ingen smerter. Det er en muskelstrekk, så jeg håper han blir frisk snart. Det blir flere undersøkelser i morgen, men jeg tror ikke det er et stort problem, sa Real-trener Carlo Ancelotti.

Ronaldo har vært i storslag denne sesongen. Tirsdag scoret han hattrick for Portugal i 3-2-seieren over Sverige. Dermed sikret Portugal VM-billett med 4-2 sammenlagt.

Men i lørdagens kamp klarte Real-mannskapet seg godt uten Ronaldo. Like etter at superstjernen var byttet ut, doblet Karim Benzema ledelsen. Ti minutter senere økte Gareth Bale til 3-0, mens Isco la på til 4-0 etter 74 minutter. Ti minutter før full tid fastsatte Alvaro Morata sluttresultatet til 5-0.

Barcelona vant stort uten Messi
Selv uten en skadd Lionel Messi vartet Barcelona opp med målfest og 4-0-seier hjemme mot Granada i spansk 1. divisjon lørdag.

Messi er satt ut av spill med en lårskade fram til januar, men Barcelona klarte seg fint på egen hånd i lørdagens kamp.

To straffescoringer sørget for 2-0-ledelse til pause for hjemmelaget. Andrés Iniesta var sikker fra 11-meteren etter 20 minutter, mens Cesc Fàbregas gjorde 2-0 på straffe fem minutter før hvilen.

I annen omgang økte Alexis Sánchez til 3-0 etter 71 minutters spill, mens Pedro la på til 4-0 for serielederen like før slutt.

Granada måtte avslutte kampen med ti spillere etter at Manuel Iturra fikk rødt kort 20 minutter ut i annen omgang.

Oppgjøret mellom Real Sociedad og Celta ble også målrikt. Carlos Vela ble kampens store spiller med fire mål for hjemmelaget, som snudde 1-3 til 4-3-seier. (©NTB)