Keeper angrepet av supporter

En Swindon-supporter gikk til angrep på Leyton Orients målvakt under en seriekamp i engelsk 1. divisjon lørdag.

Orient-keeperen Jamie Jones ble angrepet midtveis ut i annen omgang. Supporteren løp ut på banen og slo spilleren flere ganger før han ble fjernet av sikkerhetsvakter.

Jones pådro seg ingen skader, og han fullførte kampen for bortelaget. Manager Russell Slade var rasende etter hendelsen.

– Det er det verste jeg har sett i min tid som manager. Det går bra med Jamie, men det er opprørende. Han (supporteren) må utestenges på livstid og aldri få lov til å gå på en fotballkamp igjen, sa Slade.

Swindons styreleder Jed McCrory har beklaget episoden overfor Jones.

Leyton Orient vant 3-1 og overtok ledelsen i 1. divisjon, som er tredje nivå i engelsk fotball. (©NTB)