PSG dundrer videre

Serieleder Paris Saint-Germain hadde ingen problemer med å rulle over Reims 3-0 på bortebane lørdag. Igjen var Zlatan Ibrahimovic sentral.

Den svenske PSG-stjernen la bak seg VM-skuffelsen med både en målgivende pasning og ett mål. Etter 24 minutter spilte han gjennom Luca Moura, som enkelt rundet en Reims-forsvarer og ordnet 1-0.

PSG hadde full kontroll i den franske champagneregionen. Jérémy Ménez doblet ledelsen etter én time.

Selv om Ibrahimovic lenge var usynlig i kampen, viste han igjen hvor produktiv og viktig han er for den franske tittelforsvareren. I det 90. minutt tok han vare på en gratissjanse og scoret sitt niende seriemål for sesongen.

Målet kom etter at utkastet til Reims-keeper Kossi Agassas traff en medspiller og stusset videre til Ibrahimovic.

PSG er fortsatt ubeseiret etter 14 serierunder. Seieren gjør også at hovedstadslaget topper tabellen med et sju poengs forsprang før søndagens kamper. (©NTB)