Tredje strake for Newcastle

Alan Pardew har styrket aksjene sine som Newcastle-manager. Med 2-1 over Norwich lørdag står laget hans med tre strake seirer i Premier League.

Loïc Rémy førte hjemmelaget i ledelsen allerede etter to minutters spill på St. James' Park. Den innleide spissen sto ved bakerste stolpe og headet ballen i mål. Yohan Cabaye vartet i forveien opp med en glitrende corner.

Norwich kom til et par farlige muligheter før vertenes Yohann Gouffran økte til 2-0 i det 38. minutt. Franskmannen scoret etter en retur fra keeper John Ruddy.

Newcastle virket å ha kontroll på kampen helt til Leroy Fer var sterkest i luften og reduserte ti minutter før slutt. Målet kom etter et hjørnespark. Hjemmelaget lot seg ikke stresse av det sene baklengsmålet. I sluttminuttene fikk Papiss Cissé et mål annullert for en marginal offside.

Alexander Tettey var ikke med i kamptroppen til Norwich lørdag.

Newcastle står med tre seirer på rad. Pardew har vært under press etter en svak 2012/12-sesong og en variabel seriestart. De siste ukene er det derimot blitt triumfer over både Chelsea og Tottenham. (©NTB)