Sturridge reddet Liverpool i derbyet

Liverpool slet, men like før slutt berget Daniel Sturridge 3-3 borte mot Everton i lørdagens Merseyside-derby.

Everton så ut til å gå mot seier etter en snuoperasjon og to mål fra Romelu Lukaku. I stedet stanget Sturridge inn utligningen i siste ordinære spilleminutt etter et godt frispark fra Steven Gerrard.

På overtid kunne gjestene også gjort 4-3, men hodestøtet til Victor Moses endte over mål. En borteseier ville vært et hardt slag for Everton, som i lange perioder kjørte byderbyet etter pause.

Vertene kom til mange sjanser, men ble tidvis drevet til vanvidd av en meget god Simon Mignolet i Liverpool-målet. Til slutt lyktes Lukaku og utlignet til 2-2 etter 72 minutter. Målet kom som følge av stort press fra hjemmelaget. Ti minutter senere trykket kraftspissen inn 3-2.

Det ble en fartsfylt åpning på Merseyside-derbyet. Allerede etter åtte minutter sto det 1-1. Philippe Coutinho tok bortelaget i ledelsen da han ved bakerste stolpe dempet ballen med kneet og satte den i mål etter et hjørnespark.

Ikke lenge etterpå svarte Everton med en utligning fra Kevin Mirallas. Belgieren kriget inn ballen etter et langt frispark. Everton jaget et ledermål, men opplevde i stedet at Luis Suárez banket inn 2-1 til Liverpool etter 19 minutter. Uruguayaneren scoret etter et perfekt frispark. (©NTB)