Tony Pulis (Foto: Jon Super/Ap)
Tony Pulis (Foto: Jon Super/Ap)

Tony Pulis bekreftet som ny Palace-sjef

Jonathan Parr får den tidligere Stoke-manageren som ny trener.

Hull-Crystal Palace (16.00)

Følg oppgjøret i FotballXtra England på TV 2 Sport Premium 3 og tv2sumo.no

Tony Pulis overtar som ny manager i Crystal Palace.

London-klubben bekrefter på sine hjemmesider lørdag at eks-Stoke-sjefen har skrevet under en 2,5 års kontrakt med «The Eagles».

– Du vet hva du får, og det kan ikke bli noe verre enn det er. Slik de har holdt på styrer det mot nedrykk. De har sett ut som det klart dårligste laget i Premier League, sa Morten Langli i TV 2s Premier League-studio umiddelbart etter at ansettelsen var et faktum.

Les også: Holloway ferdig som Palace-manager

Pulis tok Stoke til Premier League og etablerte dem på øverste nivå takket være knallhard defensiv disiplin og det mange vil karakterisere som en kynisk spillestil med mye lange baller. Petter Myhre håper klubben ser på ansettelsen i et lengre perspektiv, og ikke bare som en redningsmann som skal holde dem i Premier League denne sesongen.

– Når du ansetter Pulis så bør du ha klare tanker. Vi vet hvilken filosofi han har, og da må han ha lov til å holde på på den måten, sa TV 2s Premier League-ekspert.

Tabelljumboen som har norske Jonathan Parr i troppen står med fire poeng etter elleve kamper, og klubbens nye manager vil overvære lørdagens kamp mot Hull fra tribuneplass. Debuten som sjef får han mot Norwich neste runde.

PS! Tony Pulis har aldri rykket ned med et lag han har ledet. Verken Plymouth, Gilligham, Bristol City, Portsmouth eller Stoke har måttet tåle et divisjonsdropp med 55-åringen i sjefsstolen.

Tony Pulis (Foto: Rebecca Naden/Pa Photos)
Tony Pulis (Foto: Rebecca Naden/Pa Photos)

Riktig valg av Palace? Kan han redde Premier-League-plassen for «The Eagles»? Ta diskusjonen her!