rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)

Sjekk Rekdals oddstrippel!

Alle kampene er hentet fra engelsk fotball.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er hans omtale av kampene som er brukt under.

Etter en bra start på måneden har det ikke gått veldig bra for Rekdal på tippingen sin i det siste. Hadde du satset hundre kroner på hver kupong i november ville du hatt 379 kroner i minus nå. Men det er ikke mer enn at han er i pluss igjen med gevinst på følgende kupong:

LEVÉR KUPONGEN HER!

Hull - Crystal Palace (engelsk Premier League) H: 1,75 U: 3,25 B: 4,25

Hull er med 3-2-0 på eget gress ett av fem lag uten hjemmetap. Lagene de har tatt i mot er ikke blant de tøffeste, og alle kampene som er vunnet, er alle vunnet med 1-0. Borte har vertene 1-0-5. Etter at de slo Sunderland 1-0 her ble det 1-4-tap i Southampton. McGregor (k) er trolig tilbake. Brady (m/a) er usikker, mens Aluko (a) fremdeles skadet. Crystal Palace er i bunnen med 1-1-9. De spilte 0-0 hjemme mot Everton for to uker siden, men ett poeng hjelper laget lite. Tony Pulis ser ut til å bli ny manager, Keith Millen leder laget også i denne. Hunt (a), Guedioura (m) og Murray (a) er blant spillerne som sliter med skader. Det står 0-2-1 mellom lagene i de tre siste her, men Rekdal tror hjemmelaget får alle tre poengene her.

QPR - Charlton (engelsk Championship) H: 1,55 U: 3,55 B: 4,75

Londonoppgjør. Queens Park Rangers er nr. 3 med 9-5-1 og 17-8 i målprotokollen. Den siste drøye måneden har det blitt 1-3-1. De slo Derby 2-1 hjemme nest sist. For to uker siden spilte de 1-1 borte mot Reading. Onuoha (f), Faurlin (m) og Zamora (a) er stadig ute, og det er i tillegg noen usikre kort i laget. Charlton er nr. 20, men de hadde 2-3-0 på fem kamper før 2-4-tapet hjemme for Leeds. Cort (f) og Solly (f) er ute fortsatt, men Kermorgant (a) er nå startaktuell. Tross litt usikker form i det siste velger Rekdal å gå for QPR her.

Hartlepool - Northampton (engelsk League 2) H: 1,80 U: 3,20 B: 3,55

Hartlepool ligger midt på tabellen med 6-3-7 og 4-0-4 hjemme. Etter en rekke på fem seire i alle turneringer har det blitt tre tap og to seire på de siste fem. Sist ble det 0-2 for Newport borte, mens Rotherham ble for sterke i Football League Trophy gangen før. De fire hjemmekampene før tapet mot Rotherham sist endte med seier. Kaptein Sweeney (m) kjemper mot klokka for å bli klar, mens Jones (f) er langtidsskadet. Northampton ligger sist med 3-4-9 og 1-0-7 borte. Har to seire på rad. Bishop’s Stortford ble slått 2-1 borte i FA-cupen, mens topplaget Fleetwood ble slått 1-0 hjemme sist. Hadde før det bare én seier på 14 kamper. Hackett (a) er tilbake, Amankwaah (f), Heath (f) og Platt (a) er tilbake i trening, men rekke ikke denne kampen, mens O’Donavan (a) er langtidsskadet. Laget har også utvidet låneavtalen for Brentford-spissen Norris som har scoret fem mål på seks kamper. Rekdal tror på hjemmeseier her.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

Hull - Crystal Palace H 1,75

QPR - Charlton H 1,55

Hartlepool - Northampton H 1,80

Totalodds: 4,88

Innleveringsfrist: Klokken 15:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!