SKADET: Barcelona må klare seg uten Lionel Messi de neste kampene. (Foto: Emilio Morenatti/Ap)
SKADET: Barcelona må klare seg uten Lionel Messi de neste kampene. (Foto: Emilio Morenatti/Ap)

TV 2-ekspert om Messi-ryktene: – Ikke unormalt

Men foreløpig har ikke Petter Myhre noen som helst tro på at Barcelona-stjernen forsvinner.

Fotballverdenen ble rystet da det fredag kveld ble etablert håndfaste rykter om at Lionel Messi skal ha klar en avtale om en overgang bort fra Barcelona allerede kommende sommer.

Den velinformerte spanske fotballagenten François Gallardo lettet nemlig på sløret og sa at argentineren føler seg dårlig behandlet av storklubben til den den spanske TV-kanalen Punto Pelota.

Les også: – Messi er enig med en annen klubb

Petter Myhre har allikevel ikke tro på noen Messi-overgang med det første.

– I utgangspunktet har jeg ikke det, ettersom han har en lang kontrakt i Barcelona. Men det er jo litt sånn at når ting butter imot så vil sånne rykter alltid oppstå rundt de beste spillerne i verden. Det er ikke så unormalt. Men jeg vile bli veldig overrasket hvis han forsvant, sånn som settingen er nå, sier TV 2s fotballekspert.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Messi (Foto: QUIQUE GARCIA, © QG/tg)
Messi (Foto: QUIQUE GARCIA, © QG/tg)

Kanskje i fremtiden
Messi er for øyeblikket ute med skade, og Myhre tror superstjernens fokus handler om helt andre ting enn en ny arbeidsgiver.

– Uansett tenker jeg at fokuset hans er på å bli frisk og være i toppform til VM i Brasil, og det er ingen andre steder enn i Barcelona han har størst sjanse for å komme seg tilbake i toppform. Det er i hvert fall helt uaktelt at det skjer noe før etter VM, men jeg holder det som usannsynlig at det skjer noe også etter VM.

– Hvor havner han dersom det skjer noe?

– Si det. Da tror jeg i hvert fall at han forsvinner til en annen liga. Jeg ser ikke noen grunn til at han skal spille for et annet spansk lag, så hvis det skjer må det være for å oppleve noe nytt i en annen liga. Da kan vi jo i så fall håpe at det er Premier League, sier Myhre.

Les også: City-stjerne tror Messi kommer til Premier League

Det er ingen andre steder enn i Barcelona han har størst sjanse for å komme seg tilbake i toppform.

De som håper på at han blir å finne på de engelske fotballbanene uke ut og uke inn i nærmeste fremtid må nok allikevel bite i seg skuffelsen.

– Jeg har ikke noen tro på at det skjer nå. Men det kan skje på slutten av karrieren når han vil prøve noe annet. Det er forståelig, avslutter Myhre.

Hva tror du? Forsvinner Messi? Ta diskusjonen her!