Cristiano Ronaldo (Foto: SCANPIX)
Cristiano Ronaldo (Foto: SCANPIX)

Sjekk lørdagens fotballrykter: – Moyes har ikke gitt opp Cristiano Ronaldo

Og sjekk hvilken Premier League-spiss som spås en karriere som statsminister. Les dagens fotballrykter!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Manchester City har problemer i forsvar når ikke kaptein og bauta Vincent Kompany er på banen. Belgieren sliter som kjent med skader, og derfor kan Manuel Pellegrini se seg nødt til å ta turen ut på overgangsmarkedet for å hente forsterkninger i de bakre rekker når vinduet åpner på ny etter nyttår. Ifølge Daily Mail skal i hvert fall chileneren se an situasjonen til ut i desember, men han håper i det lengste på at stopperstjernen kan fortsette på det han omtaler som «normalt vis» ut sesongen.

En tidligere City-spiller som også etter hvert begynner å kjenne årene på kroppen er Craig Bellamy. Cardiff-spilleren, med en fortid i blant annet den lyseblå delen av Manchester, letter nå på sløret i et intervju med WalesOnline. Der sier angriperen at da byrivalene Manchester United ønsket å knytte til seg hans tjenester i 2010, men at de lyseblå ikke var interessert i å gjennomføre avtalen med Sir Alex Ferguson. Mye kunne nok vært annerledes dersom Bellamy hadde endt opp på Old Trafford i stedet for i hjemlandet og Cardiff.

Les også: Mutu la ut Mr. Bean-bilde av landslagssjefen på Facebook
Les også: Derfor går VM uten nordiske lag: – Vi har for dårlige spillere

En som har en fortid på Old Trafford er Cristiano Ronaldo, og selv om Real Madrid-vidunderet nettopp har skrevet under ny kontrakt i den spanske hovedstaden så leverer Daily Mail historien om at David Moyes ønsker å igjen se ham i Manchester en dag. – Alle i Manchester United vil fortelle deg at han er den beste i bransjen. Jeg har ikke vært heldig nok til å jobbe med ham, men det er fremdeles håp om at det en dag vil være mulig, sier skotten til klubbens egen TV-kanal MUTV.

Les også: Manchester Uniteds TV-kanal på TV 2 Sumo

Det skrikes etter spissalternativer på Emirates, men Arsenal-manager Arsène Wenger beroliger supporterne som frykter at Nicklas Bendtner skal være deres eneste alternativ til målhungrige Olivier Giroud. Ifølge The Guardian forventer nemlig franskmannen at Theo Walcott returnerer allerede i lørdagens kamp mot Southampton, og med lynvingen og Lukas Podolski tilbake fra skade skal det mye til for at Wenger åpner sjekkheftet over nyttår.

Artikkelen fortsetter under bildet!

VIL VINNE NOE: Theo Walcott ønsker å kjempe om Premier League-tittelen neste sesong. (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)
VIL VINNE NOE: Theo Walcott ønsker å kjempe om Premier League-tittelen neste sesong. (Foto: Owen Humphreys/Pa Photos)

Newcastle-kaptein Fabricio Coloccini har hjemlengsel på ny. Ett år etter at han forsøkte å tvinge gjennom en overgang til argentinsk fotball av personlige årsaker skal han på ny ha ytret ønske om å få ta med seg flyttelasset tilbake over Atlanterhavet. – Forhåpentligvis blir det så snart som mulig, siterer The Mirror 31-åringen på.

To spillere som ikke skal være på vei ut av England er Chelsea-duoen Ramires og Thibault Courtois. Sistnevnte er riktignok ikke på øyriket per dags dato, men utlånt til Atletico Madrid, og nå skal Barcelona være interessert i å sikre seg den blå duoen neste sommer. Ifølge Daily Mail er det dog en plan de bare kan glemme. José Mourinho vil nemlig ikke ha noe av det, og da han fikk spørsmål om midtbanespiller Ramires' prislapp svarte han enkelt og greit «no price».

Les også: Hevder at Vålerenga styrer mot konkurs
Les også: Laget reklame med Ronaldo som voodoodukke

Real Madrid skal også være interessert i å hente forsterkninger fra Premier League, og ifølge The Sun (registrering nødvendig) skal de ha lagt sin elsk på Manchester City-back Pablo Zabaleta. Det vil i så fall ikke være første gangen de hvite henter høyreback fra engelsk fotball. Àlvaro Arbeloa og Julien Faubert har begge gått samme vei i fortiden.

En annen som kan være på vei bort fra City er John Guidetti. Svensken har aldri fått tillit på det lyseblå førstelaget, tross imponerende utlån til nederlandsk fotbal, og har ikke spilt en City-kamp siden september 2010. Nå skal ifølge Sporting Preview Sunderland stå først i rekken av sultne klubber som ønsker hans tjenester. Dersom Gustavo Poyet skal lykkes må han dog overvinne eks-City-sjef Mark Hughes og Stoke. «The Potters» skal nemlig også være svært interesserte.

Roma og Everton kjemper om tjenestene til Bruno Martins. Feyenoord-spilleren skal være tilgjengelig for en overgang i januar, og ifølge SportsVibe er det altså en italiensk og en engelsk klubb som er mest interesserte i knytte ham til seg.

Tidligere Liverpool-spiller Mohamed Sissoko er tilgjengelig for en gratis overgang, ettersom han forlot Paris Saint Germain i september, og har i ettertid trent med både Reading og Anderlecht. Nå sier han ifølge Sky Sports at han vil til en klubb i Europa, og at han skal til Forente Arabiske Emirater når han blir gammel. Dermed er kortene spilt ut fra spillerens side. Her er det bare å kaste seg over tilbudet med begge armene. Forrige sesong var midtbanespilleren på lån til Fiorentina.

Artikkelen fortsetter under bildet!

MØTES: «Momo» Sissoko og Andrei Arsjavin møtes etter alt å dømme til det som kan bli en skjebnekamp for Zenit tirsdag kveld.  (Foto: MASSIMO PINCA/AP)
MØTES: «Momo» Sissoko og Andrei Arsjavin møtes etter alt å dømme til det som kan bli en skjebnekamp for Zenit tirsdag kveld. (Foto: MASSIMO PINCA/AP)

Da er det nok flere klubber som ønsker tjeneste til Radamel Falcao. Til tross for at han ble Monaco-spiller så sent som i sommer figurerer colombianeren daglig i ryktespaltene, og Chelseas 500 millioner er nok ikke de eneste som ønsker å finne veien til Ligue 1-klubbens bankkonto. Så gjenstår det å se om akkurat det skjer med det første. Ifølge Daily Express er det dog nettopp Chelsea og Real Madrid som ligger an til å kjempe den mest durabelige duellen om spissens tjenester når kalenderen viser 2014.

Daily Telegraph bringer en noe annerledes sak denne helgen, i form av at Alan Pardew spår nye karriereveier for spissen Shola Ameobi. Ifølge Newcastle-manageren er den storvokste angriperen så intelligent at han en dag kan bli statsminister.

En annen verdensstjerne som kan være på flyttefot er Ronaldinho. Ifølge insidefutbol skal Besiktas ønske å gi brasilianeren over 25 millioner kroner i årslønn pluss 200 000 for hver kamp han spiller for å lokke ham fra Atletico Mineiro.

Artikkelen fortsetter under bildet!

GRUNNEN TIL DET VELKJENTE SMILET?: Ronaldinho var fullstendig dominerende i den spanske serien mens han spilte i Barcelona. Nå forteller han om hverdagen i den katalanske byen.
GRUNNEN TIL DET VELKJENTE SMILET?: Ronaldinho var fullstendig dominerende i den spanske serien mens han spilte i Barcelona. Nå forteller han om hverdagen i den katalanske byen.

Og så er det bare å spekulere i hvor Lionel Messi spiller sin neste klubbfotball. Gårsdagens rykter om at han er enig med en ny klubb har i hvert fall satt i gang fantasien hos fotballpublikum over hele verden, og blant klubbene som nevnes i ryktespaltene er Inter, PSG, Chelsea og Manchester City. Så da er det bare å vente til resten av fotballverden kaster seg på.

Les også:– Messi er enig med en annen klubb