Ïystein Tjomsland_29HM0789 (Foto: hesteguiden.com)
Ïystein Tjomsland_29HM0789 (Foto: hesteguiden.com)

26 millioner i V75-potten

Vi starter med en banker allerede i førsteavdelingen. Her er lørdagens travtips.

En eventuell alenevinner vil få med seg hele bonuspotten på 26 millioner kroner!

TV 2s traveksperter har som vanlig lagt ut en rekke andelskuponger du kan kjøpe en del av. Disse andelene varierer fra 200 til 2000 kroner så alle bør finne noe som passer sin lommebok. Men husk at andelene selges etter førstemann til mølla-prinsippet så ikke vent for lenge!

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

V75-1: Vi starter med en banker i 2 Tangen Bris. Den er ubeseiret på tre forsøk og har blitt bedre for hver start. Var veldig god i sin siste start på Forus hvor den vant soleklart. Det er vanskelig å se hvordan disse tilleggshestene skal klare å slå den. 11 Vesle Frøken Støen er en av de aller beste hoppene i årgangen, men her står den faktisk 60 meter bak Tangen Bris. På papiret skal ikke det kunne gå.

V75-2: 9 C. C. Queen er den beste hesten. Den var god i både kvalifisering og i finalen til Norsk Oaks på Momarken. I Sverige sist holdt den farten og gikk greit. Det som kan felle den er galoppen. Er en grei favoritt. 12 Love Voice er nok den nest beste hesten, men den står i et dårlig spor. Sånn sett kan det bli et skummelt løp. 1 Windsongs Gucci har vist fin form og får nok et fint løp fra førstespor. 3 Casino’s Photo har vist fin form. 4 Charis Angel er en liten luring.

V75-3: 1 Ulsrud Ulf blir klar favoritt her. Den vant V75 sist. Sporet er litt sjanseartet. Blir den overflydd fra start kan det bli trøbbel. 6 Valle Jerven er hovedutfordreren. Kan komme seg til tet. 8 Alm Kiwi har ikke overbevist etter pause. Et par luringer finnes i 7 Myhreng Eldi og 12 Rappfaksa. Skrellen er 5 Bajasen.

V75-4: Den store favoritten her er strøket og det skaper en utfordring for tipperne. Et virkelig vanskelig løp. 1 Real Child står ganske fint til, 5 Sogni har vist fin form lenge, 3 Kamilla Am har vist at den er på gang. På tillegg står 14 Matchless og 13 Gigant Queen og ingen av dem er noen typiske vinnere fra tillegg i denne typen løp. Her er det bare å strø på med så mange kryss som mulig.

V75-5: 2 Thai Cardinal blir favoritt her. Vær klar over at den ble ganske greit tatt av 6 Arc Va Tout på Sørlandet sist. Selv om Thai Cardinal da sto i annen rekke fikk den dirigere en del fra tet. Arc Va Tout kan skape trøbbel for den igjen. Ta med 8 Mc Dreamy på en eventuell gardering på grunn av den gode formen den har.

V76-6: Favoritt 15 Føynlands Kongen var helt suveren i Sverige sist. Men vær klar over at den og 14 Tuxi Titan står hardere ute her nå. Dagens obs-hest er 6 Jotun som ble hindret på Sørlandet nest sist, men slo mange av de hestene den møter her, inkludert andrevalget 3 Vertigo Prins. Vertigo Prins kan få teten her. 10 Rognfaksa og 9 A. B. Lom’n er heller ikke helt borte. 4 Kjeltringen ble slått klart av Føynlands Kongen sist, men da hadde den trøbbel fra start og står her 20 meter foran. Er et skrellvalg.

V75-7: 5 Megamuscle travet et bra løp i Bergen nest sist. Den har flere gode konkurrenter her. Som 7 Out of Nowhere som har hatt en pause siden siste seiersløp og 1 Gangster Advice som avsluttet bra på Bjerke sist og som satt fast gangen før. En luring er 4 One More Flight. Skrellene er 8 Pine News og 11 Orion Hinde. Et halvåpent løp.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER