Siv Emilie Løvvold rir 7 Moon Dreamer på Forus i kveld.  (Foto: hesteguiden.com)
Siv Emilie Løvvold rir 7 Moon Dreamer på Forus i kveld. (Foto: hesteguiden.com)

Knalltøff V65-omgang på Biri

Da kan det også bli store premier. Her er fredagens travtips.

Som vanlig har TV 2s traveksperter lagt ut flere andelskuponger som du kan kjøpe en del av.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

Vi begynner med et åpent V65-1. Ikke alt for gode hester på farten hvor favorittene står på tillegg. Ikke enkelt å hente inn det her. 10 L. A.’s Harmony har gått greie løp. Blir kraftig kuskeforbedret og derfor er den favoritt. 9 Prince Of The Night var ganske bra i et par seiersløp i høst, men har hatt pause. Her kan det komme noen overraskelser fra strek. 4 Simoni’s Kai har gått brukbare løp etter den kom til Norge, 1 Bingo S. E. kan komme seg til tet hvis den går feilfritt, mens superobjektet er 6 Marion Maximus. Kom ut etter tre års pause sist, galopperte i første sving, ble forstyrret inn i galopp i siste sving, men viste fin fart. Var mye bedre enn tredjevalget 5 Snøvsen da.

V65-2 er et montéløp og da blir Siv Emilie Løvvold favoritt som vanlig. Hun rir 9 Keep The Spirit som slo en del av disse hestene på Bjerke sist. Var bedre enn nest sist. Er veldig tung favoritt ettersom det ikke er mange bankerkandidater på Biri i kveld. Da blir denne brukt ekstra mye. 3 Olivia Fair gikk et helt greit etter galopp mot Keep The Spirit sist. 1 Constantine W. gikk også greit i montédebuten der. 10 Speedy Scarlet er en god montéhest som kommer ut etter pause og 4 Ante har gode montéløp, men da med Løvvold som rytter. Ikke helt overbevist om at Keep The Spirit vinner selv om den er den åpenbare favoritten i løpet.

8 Staffan Palema i V65-3 galopperte i V75 sist. Står litt sjanseartet til. Er rask fra start, men det er flere på innsiden også. Som 1 King Cobol som kan forsvare sporet. 10 Chippon er litt undervurdert her, men får en negativ kuskeendring her.

V65-4 er et veldig åpent kaldblodsløp hvor favoritten står på 40 meter tillegg. 15 Super Sjefen har gått greie løp etter pause uten å overbevise helt. Galopperte mye før, men har opptrådt mye mer stabilt etter pause, men står ikke bra til. Dette løpet er derfor veldig skummelt. 6 Solbakken Troll kan veldig fort være en vinner hvis den går feilfritt. Det er ikke stabile favoritter og da kan det komme noe rusk. 12 Tangen Ida er skrellen.

4 Ramsjerven i V65-5 er en vinn-eller-forsvinn hest. Meget kapabel, men også meget galopplysten. Har hatt to måneders pause så formen er usikker. Hvis den holder seg på beina vinner den. En morsom hest er 5 Arbbolas. Hvis Ramsjerven feiler er Arbbolas sannsynlig tethest for den er rask på volte. Går stadig bedre løp og det er fristende å spille litt på den. Får gå litt kort ut her og spille på de to.

V65-6 er et sprintløp hvor det er litt overraskende at 2 Miss Young er blitt storfavoritt. Den er riktignok i veldig god form, men her den veldig prisgitt på hva 1 Dreamline kommer til å gjøre. Begge er veldig startraske hester. Hvis Dreamline svarer Miss Young lever favoritten veldig farlig. Skulle Miss Young ta teten, eller overta den tidlig, kan den stå helt inn som den gjorde nest sist. Vil varsle for 3 Pirat Viva som hadde mye krefter igjen sist. Det er lite spilt på en del hester her. 11 Crimson Pirate og Ugottago må nevnes samt superobjektet 10 Bon Amie S. T.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER