rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)

Rekdal prøver trippel til 6,17 i odds

Engelsk, tysk og fransk fotball har funnet veien til Kjetil Rekdals oddskupong fredag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er hans omtale av kampene som er brukt under.

Lillehammer slet lenge, men endte opp med å slå Rosenborg ganske greit 3-1 i går. Phildadelphia Flyers hadde som ventet ingen problemer med Buffalo Sabres i natt. Dessverre klarte Boston Bruins bare 2-2 etter 60 minutter mot St. Louis Blues og det ble på ny to av tre for Rekdal i går.

Etter en bra start har det vært mye stang ut for Rekdal i det siste. Dersom du hadde levert alle tipsene i november med hundre kroner innsats ville du nå for første gang vært på minussiden med 280 kroner. 2100 kroner er brukt og 1820 kroner er vunnet så langt denne måneden.

Fredager betyr som vanlig fotball fra det nest høyeste nivået i flere ligaer for Rekdal.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Doncaster - Yeovil (engelsk Championship) H: 2,15 U: 3,05 B: 2,90

Bunnoppgjør. Doncaster er like over streken med 3-4-7. De tapte for Reading, Middlesbrough og Reading på rekke og rad før de var nærmest tap i 0-0-kampen i lokaloppgjøret borte mot Barnsley. Khumalo (f) er ny på skadelisten. Husband (f), Jones (f) og Yun (f) er også ute, slik at manager Paul Dickov har i overkant med utfordringer i forsvar. Macheda (a) er nå tilbake i klubben på lån fra Manchester United. Macheda har startet i fire kamper og scoret tre mål for Doncaster tidligere i sesongen. Yeovil er helt nederst med 2-3-10 totalt og 1-2-4 borte. Etter den fine seieren hjemme over Nottingham har de tapt 0-2 borte for Leeds og 0-1 hjemme for Wigan. Dunn (k) kan debutere her. Toppscorer Upson (m) har sonet ferdig. Tross en viss fare for uavgjort tror Rekdal på hjemmeseier her.

Energie Cottbus - Frankfurt (tysk 2. Bundesliga) H: 1,85 U: 3,15 B: 3,30

Energie Cottbus er i bunnen med 3-4-7. De er uten seier på fem kamper, og tapte 0-3 borte for St Pauli i første kamp med Stephan Schmidt som trener. Seriepausen kom beleilig for hjemmelaget, som her får kaptein Möhrle (f) tilbake etter soning. FSV Frankfurt er nr. 13 av de 18 lagene, men med tap i denne blir de passert av dagens motstander. Gjestene har bare tatt ett poeng på sine fire foregående. De røk 0-2 borte for Sandhausen før det ble 0-4-tap hjemme for Kaiserslautern. Klandt (k) ble skadd tidlig i forrige kamp, og Pirson vokter målet i denne. Leckie (m) og Rukavytsya (m) er også nye fravær. I tillegg er Oumari (f), Konrad (m) og Kapllani (a) usikre. Spillerne som kan være ute i denne har scoret 13 av lagets 17 mål. Med FSVs tallrike problemer får Cottbus tipset av Rekdal.

Angers - Clermont Foot (fransk Ligue 2) H: 1,55 U: 3,10 B: 4,75

Angers er på andreplass med 8-4-2, men hjemme er de langt bedre med 5-1-0. Er i god form og har fire seire og ett tap på de fem siste i alle turneringer. Sist slo de Mouilleron 5-1 i cupen. Har bare sluppet inn to mål på seks hjemmekamper i serien inkludert 1-1-kampen mot Tours tredje sist. Scorer imidlertid ikke veldig mange mål heller. Tre av fem har endt med ettmålsseire, mens to av fem er vunnet med to mål. Angoula (f), Gomez (m), Bouka-Matu (f) og Sarr (m) er skadet. Clermont ligger midt på tabellen med 4-7-3 og bare 1-2-3 borte. Formen er ikke bra. Tre tap og to uavgjorte har det blitt på de siste fem. Sist ble det 0-1-tap for Selongey i cupen. På bortebane i serien går det heller ikke så bra med 0-2-3 på de siste fem. Har bare scoret tre ganger på disse kampene hvor to kom i 2-3-tapet for Nancy. Imorou (f) er suspendert, mens Hamdi (m), Capelle (m) og Millot (f) er skadet. Rekdal går for hjemmeseier i dagens sikreste spill.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

Doncaster - Yeovil H 2,15

Energie Cottbus - Frankfurt H 1,85

Angers - Clermont Foot H 1,55

Totalodds: 6,17

Innleveringsfrist: Klokken 18:25

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!