magnus
magnus

Carlsen startet dagen med mesterfrokost

Den kommende verdensmesteren spiser som en greve før sitt livs viktigste sjakkparti.

DIREKTE FRA KL. 10: Se TV 2s sending fra sjakk-VM i livesenteret (NÅ!)

CHENNAI/BERGEN (TV 2): Magnus Carlsen og teamet rundt ham overlater ingenting til tilfeldighetene når jakten på en VM-tittel står på spill. Med seg til India har 22-åringen egen kokk.

Fire egg og bacon
Magnus Forssell er mannen som har fått det ærefulle oppdraget med å diske opp fristende retter for sjakkgeniet. Samtidig fungerer han også som prøvesmaker for verdenseneren.

– Jeg har egen kokk for å være helt sikker på hva jeg kan spise og ikke spise, sa Magnus Carlsen til TV 2 da han landet i India tidligere i november.

Og det er heller ikke hvilken som helst frokost Forssell har disket opp med på dagen der Carlsen kan bli verdensmester.

Overfor TV 2 avslører kokken seiersoppskriften, for det er et realt herremåltid Carlsen har i magen når han entrer glasshuset og det som kan bli en fight som varer i seks, sju timer.

– Magnus spiser en omelett bygget på fire egg, med poteter, sjalottløk, hvitløk, chili, bacon, og mozzarella Paratabrød, skriver Forssell i en SMS til TV 2 fredag morgen.

Til måltidet serveres en fersk sweetlimejuice, og en liten assiette med stekte grønnsaker, legger Forssell til.

Se TV 2 Sportens matinnslag fra India her:

765836

Merkevaren Magnus
Timer før det som er ventet å bli Magnus Carlsens siste og avgjørende match i VM-bataljen mot indiske Vishy Anand i India, innrømmer manageren at planleggingen av det som skal skje videre for lengst er i gang.

Carlsen har fra før opparbeidet seg en sterk merkevare, hvor han blant annet har vært en av frontfigurene til klesmerket G-Star, men dette er trolig ingenting sammenlignet med det som venter for sjakkgeniet.

– Det er klart at med den oppmerksomheten denne matchen får, og med det å bli verdensmester, så er det et veldig stort steg for merkevaren Magnus, sier Espen Agdestein til TV 2.