Tap for Tønsberg-boksere i Tammerfors

Lettungvektsbokseren Ahmet Abdelfatta og Ali Srour i 56-kiloklassen, begge fra Tønsberg, tapte innledningskampene sine i Tammerfors-turneringen torsdag.

Dermed er de slått ut, men fortsatt er det to norske boksere igjen. De skal i aksjon fredag.

Darren O'Neill ble altfor tøff for Abdelfatta. Nordmannen fikk inn flere treffere i begynnelsen av kampen, men ble selv truffet og måtte ta en telling. Han kom seg aldri helt etter smellen, og i sluttsekundene av den første runden gikk dommeren inn og stoppet kampen. O'Neill som var irsk OL-deltaker i London, fikk seieren på teknisk knockout (TKO).

Ali Srour åpnet altfor forsiktig mot ungareren David Berna. Tempoet til Tønsberg-gutten ble for lavt, og det var lite han hadde å stille opp mot Berna. Ungareren vant lett med 3-0 i dommerprotokollen.

Nå håper landslagstrener Erik Bredler på større suksess for Skiens Salavat Khatujev og kristiansanderen Jamshid Nazri som skal i aksjon fredag. Khatujev som bokser i 64 kiloklassen, skal ut mot skotten Josh Taylor, OL-deltaker fra i fjor. Nazri møter Kieron Gething fra Wales.

– Det er en tøff turnering vi er med i her, og jeg må innrømme at vi fikk en veldig tøff start i denne turneringen, var landslagstrener Bredlers kommentar etter de to første norske kampene torsdag kveld. (©NTB) (©NTB)