André Pierre Gignac og Marseille kan få mer å juble for i kveld. (Foto: Petr David Josek/Ap)
André Pierre Gignac og Marseille kan få mer å juble for i kveld. (Foto: Petr David Josek/Ap)
tippesaken_header
tippesaken_header

Tysk og fransk på oddskupongen fredag

Marseille bør slå et svakt Ajaccio borte igjen

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Energie Cottbus - FSV Frankfurt H: 1,85 U: 3,15 B: 3,30

Ajaccio - Olympique Marseille H: 3,40 U: 3,05 B: 1,95

Totalodds: 3,61

Innleveringsfrist: 18:25

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Energie Cottbus - FSV Frankfurt H: 1,85 U: 3,15 B: 3,30

Energie Cottbus er i bunnen med 3-4-7. De er uten seier på fem kamper, og tapte 0-3 borte for St Pauli i første kamp med Stephan Schmidt som trener. Seriepausen kom beleilig for hjemmelaget, som her får kaptein Möhrle (f) tilbake etter soning. FSV Frankfurt er nr. 13 av de 18 lagene, men med tap i denne blir de passert av dagens motstander. Gjestene har bare tatt ett poeng på sine fire foregående. De røk 0-2 borte for Sandhausen før det ble 0-4-tap hjemme for Kaiserslautern. Klandt (k) ble skadd tidlig i forrige kamp, og Pirson vokter målet i denne. Leckie (m) og Rukavytsya (m) er også nye fravær. I tillegg er Oumari (f), Konrad (m) og Kapllani (a) usikre. Spillerne som kan være ute i denne har scoret 13 av lagets 17 mål. Med FSVs tallrike problemer får Cottbus tipset til 1,85 ganger pengene.

Ajaccio - Olympique Marseille H: 3,40 U: 3,05 B: 1,95

Ajaccio er nest nederst med 1-5-7. Bare to poeng er tatt av de 18 siste mulige. To på rad hjemme er tapt, men etter 1-3 her i bunnopgjøre mot Valenciennes spilte de 1-1 Toulouse. Trener Fabrizio Ravanelli har nylig blitt avløst av Christian Bracconi. Zubar (f), Pedretti (m), Faty (m) og Mutu (a) er skadet. Oliech (a) blant spillerne som er valgt bort. Marseille når ikke opp i den tøffeste CL-gruppen, så nå gjelder det å nærme seg tredjeplassen i serien. Gjestene var uten seier på fire kamper før bunnlaget Sochaux ble slått 2-1 hjemme i siste kamp før oppholdet. Fanni (f) er ute igjen. A Ayew (m/a) blir nå ute en god stund. Marseille vant 2-0 her på Korsika forrige sesong, og de skal ha gode sjanser til tre poeng igjen. Norsk Tippings konkurransedyktige 1,95 for B spilles.

Få gratis kortleser her