Motveit Mai burde kanskje vært favoritten i V65 3 i Bergen i kveld mener TV 2s travekspert.  (Foto: hesteguiden.com)
Motveit Mai burde kanskje vært favoritten i V65 3 i Bergen i kveld mener TV 2s travekspert. (Foto: hesteguiden.com)

700.000 i jackpot i Bergen

I tillegg til at det er jackpot er det også en del tvilsomme favoritter som kan bety stor utbetaling i Bergen i kveld. Her er torsdagens travtips.

I V65-omgangen på Bergen Travpark i kveld er det jackpot med 681.250 kroner som går inn i sekserpotten.

Som vanlig når det er jackpot anbefaler vi at du krysser av for at du kun vil spille V6 når du leverer kupongen din. Det betyr at du frasier deg eventuell premie for fem rette, noe som sjeldent gir mye penger i lomma uansett, mot at du får dobbel premie for eventuell seks rette. Jackpoten går kun inn i sekserpotten så det er her pengene ligger.

TV 2s traveksperter har så klart gjort dette på andelskupongene som de har lagt ut på løpene i kveld.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

I V65-1 er det omtrent bare spilt på to hester: 3 Randy og 2 Beyonce B. R. Begge er forbedret, men de er ikke så mye bedre enn hestene de møter. 4 B. B. S. Bigbeauty kommer til å ta teten i løpet og den har gått ganske gode løp i det siste. Ikke sikkert at den gir fra seg teten selv om distansen taler for det. 7 Panik slo Randy i sin siste start hvor den vant fra dødens. 11 Trigger As slo Panik sist de gikk på 2100 meter. Galopperte som favoritt sist. Er litt bortglemt nå. 1 Yoncers Boshoeve er interessant om den beholder lederryggen.

4 Clint Greenwood i V65-2 har prøvd seg én gang på Østlandet og det ble helt mislykket. Er tilbake i Bergen og gikk greit sist. Står i spor fire på volte som er et minus. Er alt for stor favoritt. Vær obs på 8 Charme som tapte mange meter på stargalopp sist, men reparerte det ganske bra. Viste fine ting da den sto på Østlandet. Står i annen rekke. Luringene er 6 Poulidor, 5 Benny B. R. og 1 Safir Gardenia. Nok et løp hvor man må gardere bort favoritten.

Det er også litt tullete at 6 Lyngens Friskus er favoritt i V65-3. Den har gått greit i løpene etter pause, men møter her mye bedre hester. Selv om den er på topp og går feilfritt er det ikke sikkert at den kommer til å vinne. Er en favoritt i stor, stor fare. Møter her 3 Motveit Mai som er en mye bedre hest. Sist vant Motveit Mai tross at den tapte 40 meter på galopp og det er nettopp galoppen som kan hindre den å vinne her. 9 H. G. Jerv er tilbake etter pause. Skuffet i den siste starten sin, men gikk bra før det. Er en god hest som er med i toppen her uten galopp. Har også den prestert bedre enn Lyngens Friskus. Superskrellen i løpet er 7 Vossefaks. En annen skrell er 1 Heimlunds Snorre.

Det er ingen tvil om at 7 H. G. Hlin har et fint løp på papiret med tanke på distanse og motstand. Er veldig rask fra start og kan få teten tidlig. Er usikker, men på en god dag leder den hele veien. 14 Stjerne Jerkla vant sist, men har et fint spor på tillegg. Kan få en fin start og gjøre et bra løp. På strek står 4 Ulsrud Perla er en meget rask hest som har fordel av sprint. Det samme kan man si om 2 Alm Hedda. De er luringene i løpet.

I V65-5 har innsatsene kommet for skjevt. 3 Zarboro Boko tapte sist etter å ha fått en trøkk av en konkurrent og ble senere tatt igjen av 12 Shining Lantern som måtte gå store deler av løpet i dødens. Sistnevnte var den beste hesten i det løpet, men Shining Lantern opptrer variabelt. Har et bra toppnivå, men Zarboro Boko har levert en rekke meget gode løp før den skuffet sist. Kan også få teten og burde kanskje vært førstevalget i løpet. 11 Grand Tealight er en bra garderingshest. Avsluttet bedre og slo 8 Delphis Jag som er andrevalg her. Sistnevnte kan også vinne, men spillemessig er Grand Tealight mer interessant enn den.

4 Loke Faks i V65-6 er bra og den skal være et førstevalg. Sist var den meget tapper og havnet bak en god hest. Men får neppe teten og det kan bli tung reise. Derfor er den litt for stor favoritt her. 10 Alsaker Torres er en meget god sprinter som ikke er noe særlig dårligere enn favoritten. Står i annen rekke, men har rygg på startraske 3 Sophus K. G. 8 Solberg Spikern slo Loke Faks i V75, men da sto Loke Faks på tillegg.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER