Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal
rekdal
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)

Rekdal tipper på ishockey

Med bare én fotballkamp på Oddsen blir det ishockey på Rekdals oddskupong torsdag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er hans omtale av kampene som er brukt under.

Plymouth slo Lincoln hele 5-0 i går, mens kampen mellom Gateshead og Oxford ble avlyst. Dermed trengte Rekdal bare en Berwick-seier mot Montrose for å få inn kupongen sin, men tross et sjansesløseri av de sjeldne fra engelskmennene ble det bare 1-1 i den kampen.

Etter en bra start har det vært mye stang ut for Rekdal i det siste. Dersom du hadde levert alle tipsene i november med hundre kroner innsats ville du nå for første gang vært på minussiden med 180 kroner. 2000 kroner er brukt og 1820 kroner er vunnet så langt denne måneden.

Kjetil Rekdal er ikke bare interessert i fotball. Også ishockey, og da spesielt GET-ligaen og NHL, er idretter som Vålerenga-treneren følger nøye med på. I dag var han ikke i tvil om at i hvert fall Philadelphia Flyers måtte med på kupongen.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Lillehammer - Rosenborg (GET-ligaen) H: 1,30 U: 5,10 B: 5,40

Lillehammer er nr. 4 med 6-2-1 hjemme og 3-1-6 borte. Formen er ikke den beste med 2-1-5 på de åtte siste. Forrige torsdag vant de dog 2-1 borte over Lørenskog. Søndag ble det seier med samme sifre hjemme over Tønsberg, men tirsdagens tur til Sarpsborg endte med 5-7-tap. Rosenborg kjemper for en plass i sluttspillet med 5-3-10. Borte har de tatt poeng i tre av ni kamper. Søndag ble det 1-4-tap på Hamar, for en uke siden 2-0-seier hjemme over Stjernen. Mot Lillehammer denne sesongen har de tapt 2-6 og 1-5. Rekdal bruker denne kampen for å fylle opp kupongen da en hjemmeseier virker nokså klart.

Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres (NHL) H: 1,70 U: 3,80 B: 3,35

Flyers startet sesongen dårlig med bare én seier på de første åtte kampene. Har fått orden på rekkene nå og har fire seire på de fem siste kampene. Mye takket være kaptein Giroux som har to mål, tre målgivende og +5 på disse kampene. På de første 15 hadde han ingen mål, sju målgivende og -11. Tapet kom nest sist etter straffeslag. Slo Ottawa 5-2 hjemme sist. Sabres er i elendig form og har bare 1-2-8 på sine siste 11 kamper. Vant riktignok begge kampene som gikk til forlengning. Deres eneste seier på denne rekken etter 60 minutter kom tredje sist hjemme over Maple Leafs, men tapte returkampen i Toronto 2-4 dagen etter. Sist ble det 1-4 for Blues på egen is. Begge lagene er skadefrie her. Rekdal mener Flyers er dagens beste spill.

Boston Bruins - St. Louis Blues (NHL) H: 2,00 U: 3,65 B: 2,65

Boston er i kjempeform med fem seire på de siste seks. En av disse kom etter forlengning mot Blue Jackets. Etter tre strake kamper på fremmed is mot Senators (tap 2-4), Hurricanes (seier 4-1) og Rangers (seier 2-1) skal de spille i Boston de neste tre kampene. Der har de tre seire og tre uavgjorte på de siste seks etter 60 minutter. Vant to av de tre uavgjortkampene i forlengning/straffer. McQuaid (b) er usikker. Blues er ikke i så verst form dem heller. 5-2-1 har dem på sine siste åtte hvor begge uavgjortkampene ble vunnet etter forlegning/straffer. Tapet kom for Capitols nest sist (1-4), men slo tilbake med 4-1-seier over Sabres sist. Har Berglund (f) og Leopold (b) skadet. Dette ser ut til å bli en kjempematch som Rekdal tror tipper i favør av hjemmelaget. En viss uavgjortfare finnes imidlertid.

Dermed ser Rekdals oddstips slik ut:

Lillehammer - Rosenborg H 1,30

Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres H 1,70

Boston Bruins - St. Louis Blues H 2,00

Totalodds: 4,42

Innleveringsfrist: Klokken 18:25

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!