Bold and Fresh i V75 1 er dagens banker! (Foto: hesteguiden.com)
Bold and Fresh i V75 1 er dagens banker! (Foto: hesteguiden.com)

I dag kan man jakte bonuspotten i V75

I går vant andelslagene til TV 2 over 70.000 kroner. I dag er det 24 millioner kroner på spill i V75. Sjekk onsdagens travtips her!

Det var andelslaget «Frekk fant 12» på V65 på Momarken som ga høyest premie i går. 72.267 kroner ble fordelt på ni andelshavere som hver hadde kjøpt seg inn for 200 kroner. Utbetalingen for hver av de ni ble dermed 8.029 kroner!

Det er storløp på Bjerke i dag. Axels Jensens minneløp og EM for treåringer i tillegg til flere tradisjonsrike løp. Sportslig sett er det en veldig bra dag. Kan også bli en bra utbetaling med noen favoritter og noen tvilsomme favoritter. Det er en fin dag å jakte bonuspotten på 24 millioner kroner som går til en eventuell alenevinner ettersom omsetningen er mye lavere på onsdags-V75 enn hva det er på lørdager. Dermed konkurrerer du også mot færre tippere.

TV 2s travtippere har så klart lagt ut flere andelskuponger du kan kjøpe en del av. Prisen på disse varierer fra 200 til 2000 kroner. Men vær rask, disse andelskupongene blir utsolgt fort!

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

V75-1: Vi begynner med en bankerkandidat hvor hoppene står 20 meter foran. 2 Bold and Fresh er ute på sprint som er hestens styrke. Den er veldig startrask bak bilen, men har løst det greit i sine to siste voltestarter også. Nest sist ble den nummer tre etter galopp og sist ble det litt feil for den mot hoppeeliten. Startsiden blir viktig, men kommer den seg til tet ser det veldig bra ut. 12 Mc Steamy galopperte fra seg seieren i sitt første møte med eliten på oppløpet sist. Men å hente tillegg på Bold and Fresh blir nok for hardt. Vi kjører Bold and Fresh som banker.

V75-2: Et langt mer åpent løp. 8 Vasadu avsluttet fryktelig bra på Jarlsberg sist og har gått mange gode stayerløp. Er som vanlig førstevalg, men møter mange gode hester her. Må garderes. Fra 60 meter tillegg står det et par gode Frode Hamre-hester i 12 Anthony Boko og 11 Dacke Håleryd. Fra det lengste tillegget finner vi 14 J. T. Crown som virkelig har blomstret etter den dro til Sverige. Det er mange luringer i løpet som 13 Photo Bear som dukker opp i ny regi. Skrellen er først og fremst 10 Relax Jet.

V75-3: EM for treåringer som er dagens hovedoppslag. Et bra felt. 3 Attack Diablo ble nummer to i det svenske kritieriet. Har et bra spor. Var ikke spesielt god i sin siste start. 1 Danae F Boko er en rask hoppe som vant klart sist. 6 Red Rose America kan få teten og da kan den vinne. 7 Tumble Dust og 4 Tano Bork må regnes med. Luringen er 2 Hami’s Frido som er en god finsk hest. Sistevalget 11 Dream With Me N. L. var nummer fem i Ulf Thoresens minneløp da den møtte bedre hester enn hva den møter her. En annen skrell er 8 Tiberius S. De norske hestene er nok sjanseløse her.

V75-4: Det kan imidlertid bli norsk seier i Axel Jensens minneløp. 10 Thai Broadway har vært fryktelig god i harde svenske fireårsløp etter at den ble nummer tre i norsk derby. Særlig sist imponerte den. Sporet er litt dårlig med tanke på at det er sprint. Er den beste hesten. En som er kraftig på vei oppover er danske 3 Stelton. Sist slo den den danske derbyvinneren og fremstår som den beste danske fireåringen. 7 Nothing But Class får nok teten. Sist den fikk teten på sprint vant den så vidt. Står nok mellom disse. Skrellen er 9 Scirocco Sisa.

V75-5: Her er 11 Chocolatique favoritt. Vant hoppederbyet i Norge, men har en tøff oppgave her. Har 20 meter tillegg på noen gode hester her så dette er ikke nødt å gå. Bare å gardere. 1 Soho burde kanskje vært favoritt i løpet. Virker som en ganske tøff hest som avsluttet bra til seier sist. Kan bli tatt for start. 4 Global on Fire har travet en del sterke løp tidligere. Luringen er 7 Sweet Funky Music. 10 Exercise To Go er skrellen.

V75-6: Varmblodseliten. 3 Baht Launcher har startet to ganger på Bjerke tidligere og vunnet begge. Riktignok i 2009 og 2011. Er ekstremt startrask og får nok teten her. Blåste til tet nest sist og slapp den til en meget god hest, men travet inn til andre. Sist dundret den på ny til tet og holdt unna. Det er ingen tøffing og kan gi litt slipp på slutten. 7 I’m the Answer U. S. er en av de klart beste hestene i feltet, men har ikke startet på noen måneder. 9 Neo Holmsminde er en meget god danskehest som er på vei tilbake i form. 6 Kejser K. D. gikk egentlig et bra løp på Jarlsberg sist hvor den fullførte OK. Er en skrell.

V75-7: 3 Torpa J. er favoritt, men vær klar over at den møter betydelig hardere motstand enn hva den gjorde i sine to siste seiersløp. Sprint er neppe noen fordel. Tredje sist ble den overflydd av 9 Lome Brage og tapte for den. Lome Brage har siden utviklet seg fryktelig bra. Sist var den meget god. Hadde den stått i første rekke hadde den vært en soleklar favoritt, men må likevel med på alle bonger. 7 Tin Tveiten og 10 Stjernejerven er gode på sprint. 5 Norheim Faksen er startrask og en luring.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER