Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal
rekdal
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)

Rekdals bingokupong

På en veldig vanskelig oddsdag har Rekdal valgt samtlige kamper som spilles i Storbritannia. Sjekk hvem han tipper på her!

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er hans omtale av kampene som er brukt under.

Etter en bra start har det vært mye stang ut for Rekdal i det siste. Dersom du hadde levert alle tipsene i november med hundre kroner innsats ville du nå for første gang vært på minussiden med 80 kroner. 1900 kroner er brukt og 1820 kroner er vunnet så langt denne måneden.

Skulle Rekdal få inn dagens tips derimot vil han rette opp denne statistikken kraftig.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Plymouth - Lincoln (engelsk FA-cup) H; 1,75 U: 3,15 B: 3,50

1. runde. Omkamp. Det ble 0-0 i første kamp, hvor dagen hjemmelag ble reddet av en opplagt Jake Cole i mål. Plymouth har med 2-2-0-form i League 2 kommet seg litt vekk fra trøbbel. Lørdag spilte de 1-1 i York. Manager John Sheridan kan i denne stille med sterkt lag. Lincoln er nr. 16 i Conference, hvor de bare har tatt fem poeng på sine sju foregående kamper. I helgen røk de hele 1-4 borte for Forest Green. Lånte Sharp (a) får ikke spille i denne. Rekdal tror på hjemmeseier.

Gateshead - Oxford (engelsk FA-cup) H: 2,45 U: 2,90 B: 2,35

1. runde. Omkamp. Det ble 2-2 i første kamp. Oxford kom under 2-0, men reddet omkamp med to scoringer det siste kvarteret. Gjestene topper den svært jevne League 2 med 8-5-3. I serien har de flotte 6-2-0 på reise etter helgens 3-1-seier borte over Mansfield. De seks som er vunnet borte i serien et alle vunnet med minst to mål. Whing (f) og Smalley (a) er nye på skadelisten. Hall (m) får ikke delta. Tre spillere er langtidsskadet. I tillegg er spissene Constable og Kitson usikre. Gateshead har kort vei opp til playoff i Conference. De hadde der 0-1-4 etter fem kamper, men siden har det blitt 9-1-4. Salisbury City ble slått 3-2 hjemme sist. Vertene er uten tre spillere, men de skal ikke ha nye fravær. En vidåpen kamp som Rekdal tror hjemmelaget vinner.

Berwick - Montrose (skotsk League 2) H: 2,20 U: 3,15 B: 2,30

Berwick holder til i Nordøst-England, men har spilt i det skotske ligasystemet siden 1905. Ligger nest sist med 3-3-5 og har tre tap på rad og fire tap på de siste fem seriekamper. Vant imidlertid 3-1 hjemme i omkampen over Culter i FA-cupen nest sist. Sist ble det tap på overtid 2-3 borte for Annan Athletic. Hjemme står de med 2-1-2. Montrose ligger midt på tabellen på 5. plass med 5-2-4 (2-1-2 borte). Har to seire og tre tap på de siste fem i alle turneringer. Senest ble det seier 2-1 hjemme over Albion Rovers i serien. Har to strake bortetap, men vant de to bortekampene før det. Nok en vidåpen kamp der Rekdal tror hjemmelaget stikker av gårde med alle tre poengene.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

Plymouth - Lincoln H 1,75

Gateshead - Oxford H 2,45

Berwick - Montrose H 2,20

Totalodds: 9,43

Innleveringsfrist: Klokken 20:40

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!