Zlatan (Foto: Frank Augstein/Ap)
Zlatan (Foto: Frank Augstein/Ap)

Zlatan etter Portugal-tapet: – Et VM uten meg er ingenting å se på

Nå vil lagkameratene overtale lagets store stjerne til å bli med til VM 2018.

– En ting er sikkert. Et VM uten meg er ikke noe å se på.

Det var meldingen Zlatan sendte ut gjennom sin egen app etter å ha måtte se Cristiano Ronaldo knuse det svenske VM-håpet på Friends Arena.

– De var bedre enn oss
Og det er nok vanskelig å være uenig etter å ha sett hva den svenske kraftspissen gjorde tirsdag kveld. Dessverre, for svenskenes del, var Zlatans spisskollega i motsatt ende av banen enda et hakk skarpere.

Selv valgte Zlatan å rose motstanderne etter kampen.

– Alle ønsker selvsagt å spille VM. Men samtidig må jeg være realistisk å innrømme at Portugal er et bedre lag enn oss. Men jeg synes vi var bra i dag, og vi hadde noen muligheter, men til syvende og sist var de et bedre lag enn oss, sier Zlatan etter kampen.

Les også: Cristiano Ronaldo scoret hat trick da Portugal ble VM-klare

Han har ingen problemer med å rose Cristiano Ronaldo som av mange nå lanseres som den største kandidaten til å stikke av med gullballen i januar.

– Hva er det å si. Man trenger bare å se kampen, så sier det alt. Han virker å være i fantastisk form, sier svensken.

Se alle målene fra kampen under

770481

Lagkameratene vil overtale Zlatan
Det er nok mange som vil savne Zlatan i Brasil neste år. Hovedpersonen selv, som har spilt VM-sluttspill for Sverige i både 2002 og 2006, er klar på at han nå ikke vil delta i flere VM-mesterskap.

– Det var nok det siste forsøket på å nå et VM med landslaget for min del. Så langt frem i tid spiller jeg nok ikke på landslaget, sier Zlatan som vil være 36 år under Russland-VM i 2018, sier han ifølge Aftonbladet.

Men lagkameratene har likevel ikke gitt opp håpet om å få med lagets store stjerne til Russland.

– Vi har den største stjernen i Zlatan. Han blir med oss til EM i 2016, og vi vil også forsøke å få han med i 2018, sier Jimmy Durmaz.

– Skal dere overtale ham?

– Ja, han er verdt det. Det er synd han ikke får sjansen til å spille dette verdensmesterskapet. Et VM er ingenting uten ham, sier han.

Midtstopper Mikael Antonsson er helt enig.

– Det er en av verdens beste spillere. Han skal være med i VM, sier han.

Zlatan (Foto: Francisco Seco/Ap)
Zlatan (Foto: Francisco Seco/Ap)