VEGGEN: Tuukka Rask reddet 43 skudd da Boston Bruins vant 2 1 over New York Rangers. (Foto: Kathy Willens/Ap)
VEGGEN: Tuukka Rask reddet 43 skudd da Boston Bruins vant 2 1 over New York Rangers. (Foto: Kathy Willens/Ap)

Zuccarello møtte veggen

Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers gikk på sitt tredje hjemmetap på rad.

New York Rangers - Boston Bruins 1-2:

New York Rangers sto med to strake hjemmetap før Boston Bruins gjestet Madison Square Garden, og var tydelig revansjesugne da de gikk på isen tirsdag kveld.

Men det hjelper lite hvor overlegen du er hvis du møter en målvakt som Tuukka Rask.

Finnen satte tonen for kampen da han reddet straffeslaget fra Chris Kreider i første periode.

Les også: Stanley Cup-vinnerne selger suksessisen

Rask var totalt overlegen. Rangers beleiret Bruins banehalvdel, men bare en gang på 44 skudd fikk de pucken i mål. Men da Derick Brassard scoret, hadde allerede Bruins scoret to ganger.

– Jeg må bare gi ham mye skryt. Han hadde en fantastisk kamp og han er en fantastisk målvakt. Jeg har selvtillit når det gjelder evnene mine til å skyte pucken. Når jeg treffer der jeg vil, så pleier den å gå inn, sa Kreider, som bommet på straffeslaget, om Rask, ifølge ESPN.

For mens Rangers presset som mest, så slo Bruins til på kontringer. Først ved Shawn Thornton, før lynkjappe Daniel Paille snappet pucken og scoret i undertall. Det var tiende gangen i karrieren at Paille scoret et undertallsmål.

Zuccarello Aasen var, sammen med Rick Nash, den som fikk merke Rasks overlegenhet sterkest. Hele fem skudd hadde nordmannen mellom stengene, men ikke en gang fikk han pucken forbi finnen. Totalt fikk Zuccarello Aasen i overkant av 19 minutter på isen.

I motsatt mål sto Henrik Lundqvist en god kamp for Rangers, men den svenske veteranmålvakten måtte innse at han kom i skyggen av Rask denne kvelden.

– Det er tøft. Vi må innse at det vil bli mange kamper med få mål. Jeg må bare prøve å kutte bort et av baklengsmålene, men jeg føler jeg gjør de rette tingene, sa han etter kampen.