Riise
Riise

Riise åpner for LSK-spill neste år

Og Torgeir Bjarmann håper på pengehjelp til å hente ham.

John Arne Riise (33) har vært utenlandsproff siden 1998. Nå vurderer han å flytte hjem - og avslutte karrieren i Lillestrøm.

– Jeg har bodd i utlandet i nesten halve livet mitt. Tiden kan være moden for å flytte hjem på nyåret, sier John Arne Riise til TV 2.

Vil hente Riise
I så fall er trolig LSK det eneste alternativet for mannen med flest landskamper for Norge. Han har et stort ønske om å spille sammen med lillebror Bjørn Helge, og han vurderer uansett sterkt å bosette seg i Lillestrøm når utenlandskarrieren er over.

Les: Tufte mener «Best av de beste»-konkurrent må manne seg opp
Les: Nå vil Riise avslutte karrieren i Norge igjen

LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann sier at klubben er svært interessert i å hente Fulham-proffen hjem. Riise var gjest på Åråsen på serieavslutningen mot Rosenborg - der han blant annet hilste på investor og tidligere klubbkjempe Per Berg.

– John Arne er ekstremt profesjonell, han er en vinnerskalle og han ville tilført laget vårt mye både på banen og i garderoben. Den store utfordringen er å få det til økonomisk. Det er dårligere tider for norske klubber nå enn hva det var for noen år siden. Vi jobber med å se hva vi kan få til med ekstern økonomisk hjelp, sier Bjarmann.

– Gøy å avslutte i Lillestrøm
Sportsdirektøren mener John Arne Riise både kan spille back, kant, midtbane og midtstopper - og tror veteranen med sin innstilling kunne spilt en viktig rolle overfor klubbens yngre spillere.

John Arne Riises kontrakt med Fulham går ut neste sommer, men i øyeblikket er han ute av laget, og mye tyder på at han kan få gå i januar-vinduet.

– Det hadde vært gøy å avslutte karrieren i Lillestrøm sammen med "brodern", men jeg har ikke tatt noen avgjørelse på hva jeg skal gjøre ennå. Jeg føler i hvert fall at jeg kan spille i fire-fem år til, sier Riise.