Ingen stor entusiasme for nordiske naboer

Mens Norge møter Danmark til vennskapelig dyst i Herning, spiller Sverige og Island fredag for VM-plass. Interessen fra de norske spillerne er lunken.

– Jeg kommer nok til å følge med, men jeg tror ikke jeg vil glede meg over det dersom de skulle greie det, for å være helt ærlig. Vi skulle selvfølgelig ønske at vi var der selv, sier Ruben Yttergård Jenssen til NTB.

– Det er irriterende mer enn bittert at vi ikke er det, for vi var ikke gode nok selv. Jobben vi gjorde i kvalifiseringen var ikke god nok.

Sverige møter Portugal i Lisboa fredag, mens Island tar imot Kroatia hjemme i Reykjavik. Før kvalifiseringen startet ville det gitt skyhøye odds at Island skulle ende foran Norge i kvalifiseringen.

– Jeg tenker ikke så mye på omspillskampene. Det ville være kult hvis Sverige eller Island klarer det, men det er ikke noe jeg er spesielt opptatt av, sier Mohammed Abdellaoue.

Avgjørelsen faller tirsdag, samme kveld som Norge møter Skottland i Molde. For det norske laget handler novemberkampene om forberedelser til neste EM-kvalifisering, som leder til sluttspill i Frankrike sommeren 2016. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2