rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo

Landslagsfotball på Rekdal

To landskamper og en ishockeykamp står på Rekdals oddstips torsdag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

Rekdal har fått inn tre av 13 kuponger så langt i november. Dersom du hadde satset 100 kroner på hver kupong ville du ha hatt et overskudd på over 520 kroner nå.

I dag har Vålerenga-treneren valgt en variert oddskupong med fotball og ishockey.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Sparta Sarpsborg - Stavanger Oilers (GET-ligaen) H: 2,60 U: 4,20 B: 1,90

Sparta er nr. 5 med 6-2-0 hjemme og 1-0-7 borte. I første kamp etter serieoppholdet tapte de 1-4 borte for Vålerenga. I forrige hjemmekamp vant de 2-1 hjemme over Frisk. Noen spillere er fremdeles ute for sarpingene. Stavanger har ti poeng mer enn vertene, fire færre enn serieleder Vålerenga. Formen viser 4-1-1, og de vant tirsdag 7-1 hjemme over Rosenborg. Med mannskapet ser det bra ut. Det er ofte jevnt mellom lagene her, men Stavanger har 3-1-1 i de fem siste slike, og Rekdal tror på ny seier her.

Belgia - Columbia (privatlandskamp) H: 1,75 U: 3,30 B: 3,65

Begge disse skal spille VM i Brasil i sommer. Belgia imponerte veldig i kvalifiseringen. De oppnådde 8-2-0 i kvalifiseringen. De fire poengene ble avgitt hjemme. Kaptein Kompany (f) er fremdeles skadet, og trener Marc Wilmots stiller ikke med toppet mannskap i denne. Colombia imponerte med 9-3-4 i den søramerikanske VM-kvalifiseringen. Falcao scoret ni av lagets 27 mål. Gjestener er uten blant andre svært viktige Zúñiga (f) i denne. Rekdal vurderte lenge om han skulle tippe Belgia med handicap, men valgte en ren hjemmeseier her.

Egypt - Zambia (privatlandskamp) H: 1,57 U: 3,25 B: 4,25

Egypt fikk seg en kraftig på trynet i forrige landskamp der det ble 1-6 borte for Ghana i VM-kvalifiseringen. Må vinne med mer enn fem mål i hjemmekampen tirsdag om det skal bli Brasil-tur. Kampen her skulle være en oppkjøringskamp til den så de har sitt beste mannskap i troppen. Selv om noen spares her har de et solid mannskap. Zambia skal ikke til Brasil. Det ble klart etter tap 1-2 for nettopp Ghana. Har siden det tapt privatlandskamper mot Brasil og Jordan. Stiller med en svak tropp til denne kampen. Rekdal tror hjemmelaget stikker av med seieren tross kampen på tirsdag.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

Sparta Sarpsborg - Stavanger Oilers B 1,90

Belgia - Columbia H 1,75

Egypt - Zambia H 1,57

Totalodds: 5,22

Innleveringsfrist: Klokken 17:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!