Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
rekdal
rekdal
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo

Rekdal: Sarpsborg vinner stort!

Kjetil Rekdal tror ikke Sarpsborg 08 vil ha noen problemer med å slå Ranheim i den første kvalikkampen i dag. Sjekk hele oddstipset hans her.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

Det ble bare nesten for Rekdals oddskupong i går. Både Camebridge og Wrexham vant komfortabelt i sine kamper, men Barnet klarte bare 0-0 hjemme mot Welling. Dermed ble det bare to av tre for Rekdal.

Rekdal har fått inn tre av 12 kuponger så langt i november. Dersom du hadde satset 100 kroner på hver kupong ville du ha hatt et overskudd på over 620 kroner nå.

I dag har Vålerenga-treneren valgt en variert oddskupong med fotball og ishockey.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Sarpsborg 08 - Ranheim (kvalifisering til Tippeligaen)(0-1) H: 2,20 U: 3,70 B: 2,27

Første kamp. Sarpsborg 08 var på trygg grunn til få minutter stod igjen i Stavanger søndag, men ledelse ble til 1-2-tap på tampen. De så langt verre ut for hjemmelaget etter åtte strak i sommer. Etter den fæle perioden har de 4-0-1 i hjemmekampene. Berthod (f) ble skadd i 1-0-seieren her over Molde nest sist, og han er ikke i denne. Ranheim slo til med 4-1-seier borte over Mjøndalen etter å ha vunnet 2-0 hjemme over HamKam. I kampen mot Mjøndalen søndag scoret de et heldig mål tidlig, og de kunne ligge bakpå å utnytte mulighetene søm bød seg. Deres tredje scoring kom etter en praktfull kontring, og et offensivt Sarpsborg 08 kan passe trønderne som fot i hose. Trener Trond Nordsteien skulle egentlig vært med U21-landslaget til Israel, men han leder i steden Ranheim i kvalifiseringskampene. Lite røpes vedrørende mannskapet. Tross at Ranheim var det beste bortelaget i Adeccoligaen denne sesongen, tror Rekdal at kvalitetene til hjemmelaget blir tellende her. Rekdal tipper at Sarpsborg vinner med minst to mål.

Karlskoga - Södertälje (svensk Allsvenskan, ishockey) H: 1,45 U: 4,30 B: 3,95

Karlskrona er serieleder i Hockeyallsvenskan i Sverige etter 11-2-4. Har tre strake seire før denne, to av dem etter ordinær tid. Hjemme har det blitt 6-0-3. Södertälje ligger tredje sist med 6-3-9. Har tapt fem av de siste seks kampene - alle etter ordinær tid. Seieren kom sist hjemme over Troja/Ljungby - ett av lagene som ligger bak dem på tabellen. Selv om oddsen er noe lav er dette en kamp Karlskoga skal vinne. H krysses av,

Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers (NHL) H: 1,60 U: 3,90 B: 3,75

Penguins vant 4-1 sist lagene møttes i midten av oktober. Totalt skal lagene møtes fem ganger denne grunnsesongen. Lagene ligger på hver sin ende av tabellen og man behøver bare å se på antall scorede mål for å finne ut hvem som ligger hvor. Penguins har 50 mål på 17 kamper mens Flyers har 31 mål på like mange kamper. Etter fire strake seire har det blitt to tap på rad for Penguins. Først ble det tap 1-5 for Mats Zuccarellos Rangers før det ble 1-2-tap for Blues sist.Flyers slo Senators 5-0 tirsdag og noterte seg med det lagets andre strake seier. Rekdal tror seiers- og tapsrekkene snus om etter denne kampen og tipper hjemmeseier.

Dermed ser kupongen slik ut:

Sarpsborg 08 - Ranheim (0-1) H 2,20

Karlskoga - Södertälje H 1,45

Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers H 1,60

Totalodds: 5,10

Innleveringsfrist: Klokken 18:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Lykke til!