Zuccarello med assist i Rangers-tap

Ishockeyproffen Mats Zuccarello Aasen hadde en ny assist, men kun ikke hindre at New York Rangers tapte 2-3 hjemme mot New Jersey Devils i NHL tirsdag.

Zuccarello har virkelig funnet formen i NHL. Med tirsdagens assist noterte han seg for målpoeng for fjerde kamp på rad.

Etter å ha gått poengløs av isen i de sju første kampene denne sesongen, ble han vraket i én kamp av trener Alain Vigneault. Det tente tydeligvis nordmannen. Siden har han notert seg for ti poeng (to mål, åtte assist) på ti kamper.

Etter tre seirer på rad sa det stopp for Rangers i tirsdagens oppgjør. Dainius Zubrus scoret seiersmålet for Devils snaut tre minutter før slutt. Zuccarello hadde assist på Marc Staals utligning til 1-1 sju minutter ut i midtperioden.

Nordmannen hadde i tillegg fire skudd på mål og en takling i løpet av 18.32 minutter på isen. Han pådro seg en to minutters utvisning for roughing.

Zuccarello var på isen ved begge Rangers-scoringene, men også da Devils satte inn den avgjørende scoringen. Han endte derfor med +1 i pluss-/minusstatistikken. (©NTB)