Sejr Gammelsbµk. (Foto: hesteguiden.com)
Sejr Gammelsbµk. (Foto: hesteguiden.com)

Ny seier for Sejr

Man kommer ikke utenom Sejr Gammelsbæk på Bjerke Travbane i dag.

Med flere favoritter i fare, åpne løp og sjanser for skreller, kan premiene bli ganske så bra i dag. Når man skal jage skreller må man markere for mange hester. Dersom lommeboka sier stopp til det kan man heller tippe sammen med andre. TV 2s traveksperter setter hver dag opp en rekke andelskuponger du kan kjøpe en del av. Jo flere som tipper sammen, jo større system får man levert og jo større vinnersjanser har man.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

V65-1: 14 Spang Molvin er favoritt her. Er en veldig kapabel hest. Hvis den går feilfritt så vinner den dette løpet, men den er veldig usikker på travet. Man bør spekulere i at den roter seg bort for det er det en stor risiko at den gjør. Mange skjær i sjøen fra 40 meter tillegg og voltestart. Åpent løp bak. 1 Sprov Hiljar står fint til, 7 Vangs Dolli har vist stor fart mellom galoppene, 9 Trolltinder har gått bra løp og 3 Hegg Mai er startrask. Det er mange om beinet om Spang Molvin svikter.

V65-2: Her møter vi på favoritten 10 Spang Korbest som bare vinner og vinner. Men den vinner stort sett fra tet som den gjorde sist og tredje sist. Nest sist måtte den gå i dødens og endte på andreplass. Er også et løp hvor det går an å gardere favoritten. 2 Viking Faks blir den hardeste konkurrenten igjen. Var god sist da den løp fort på sprint. 7 Lome Hero var god på Jarlsberg sist. Skrellen er 11 Gikling Lomeo.

V65-3: Her er det mange startraske hester og det kan bli kjørt knallhardt på startsiden. Det kan åpne for hester som ikke står veldig bra til. Som 8 Perfect Tabac som var veldig god da den kom ut etter pause sist. 9 Invictus vant fra tet sist og sprint er ingen ulempe for den hesten. Disse skiller seg litt ut. Veldig åpent løp bak disse. Vær obs på 10 Rolin som er kraftig forbedret.

V65-4: Favoritten, 10 Brødsjø Odin, står i andre rekke. Vant et V75-løp sist og møter enklere motstand her. Minuset er posisjonen, men står bak startraske 3 Hokseng Rypa som kan hjelpe den fram. Sistnevnte er i fin form sprint er riktig distanse. 6 Veiset Mina er obs-hesten i løpet. Galopperte som mulig vinner sist og er i bra form. 8 Nito Nicklas møter riktigere selskap og er en skrellmulighet.

V65-5: Begge de to favorittene, 5 Slåttodin og 6 Holterjerven, er veldig startraske. Det kan hende de havner i en intern kjøring om teten og da kan det åpne opp for hester bak. 3 Seier Kongen har startet fire ganger etter pause. Avsluttet bedre enn Slåttodin fjerde sist, var uheldig i V75 tredje sist, spurtet bra i tøft selskap nest sist og kom bak en god hest sist. Her har den et riktig løp. Luringen er 1 Finnskog Sjefen tross usikker form.

V65-6: Man kommer ikke utenom 2 Sejr Gammelsbæk her. Den gikk et helt greit løp fra tillegg i en alt for tøff oppgave sist og nest sist skuffet den kanskje litt i hardt lag. Mye tyder på at den kommer til å overta teten tidlig og fra den posisjonen blir den ekstremt vanskelig å slå. En absolutt bankerkandidat. Ved gardering få med skrellen 5 Nozler som er en meget bra hest.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER