storhamar2
storhamar2

Storhamar snudde til seier hjemme mot Lørenskog

Tabelltoeren ordnet seier i siste periode.

Lørenskog har i høyeste grad startet klatringen på tabellen i GET-ligaen.

Før tirsdagens borteoppgjør mot Storhamar hadde laget, som startet sesongen med 20 minuspoeng, klatret til åttendeplass og sto med 12 plusspoeng.

Storhamar snudde kampen
Og i Hamar OL-Amfi ga bortelaget vertene god kamp De måtte likevel dra poengløse hjem etter møtet med tabelltoeren.

Les også: Tom Nordlie blir ishockey-sjef

Men det var Lørenskog som kom best i gang. 19 minutter ut i den første perioden ga Mats Frøshaug Lørenskog ledelsen. Stillingen sto seg til tretten minutter ut i den andre perioden. Da sørget hjemmelagets Bryan Schmidt for at lagene var like langt før den tredje perioden. De siste 20 minuttene tok hjemmelaget grep. Eirik Skadsdammen sørget for å snu kampen for vertene før Joakim Jensen la på til 3-1 åtte minutter før slutt.

Dermed endte det med hjemmeseier i Hamar OL-Amfi.

Vålerenga overlegne
Serieleder Vålerenga holdt også unna for lagene bak da de slo Sparta Sarpsborg 4-1 hjemme på Jordal Amfi. Tobias Lindstrøm sendte Oslo-klubben i føringen etter fem minutter i første periode. En utligning fra Ole Sydvold Johannesen sørget likevel for at det sto uavgjort før andre periode.

Men derifra og ut handlet alt om Våelrenga. Alexander Bonsaksen, Sondre Olden og Mark McCutcheon sørget med hver sin scoring for at kampen endte med 4-1-seier til hjemmelaget.

Stavanger Oilers- Rosenborg 7-1

767401

Øvrige resultater:
Stavanger Oilers-Rosenborg 7-1
Frisk Asker-Lillehammer 6-1
Stjernen Hockey-Tønsberg 2-1