Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo

Rekdal med hat trick hat trick!

Oddskupongen i går gikk inn til over 6 i odds. Sjekk hvem Kjetil Rekdal tipper på i dag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

Ikke bare gikk alle de tre kampene Rekdal hadde på oddskupongen sin i går, men alle tre lagene vant med tre mål! AaB slo Randers 4-1 borte i den danske Superligaen, St. Pauli vant 3-0 hjemme over Energie Cottbus i 2 Bundesliga i Tyskland, mens Boston Bruins slo Tampa Bay Lightning 3-0 i NHL.

Rekdal har fått inn tre av 11 kuponger så langt i november. Dersom du hadde satset 100 kroner på hver kupong ville du ha hatt et overskudd på over 720 kroner nå.

I dag er det engelsk fotball som finner plass på Rekdals oddskupong.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Cambridge - Aldershot (engelsk Conference) H: 1,70 U: 3,30 B: 3,50

Cambridge troner øverst på tabellen i nivå fem i England med 11-5-1. Deres eneste tap kom i forrige runde for Southport. Står med åtte strake hjemmeseire med pene 18-2 i målforskjell. Har holdt nullen i seks av de åtte kampene. Spiller en haug med kamper for tida så trener Money må rotere laget mye. Mangler uansett Elliott (a) og Coulson (f) her, mens Donaldson (m) og Cunnington (a) er usikre. Aldershot ligger nest sist med 6-5-6 og 13 poeng, men det er fordi laget startet sesongen med ti minuspoeng på grunn av økonomisk rot. Rykket ned fra ligasystemet i mai. Er i elendig form med bare én seier på de siste sju kampene. Har 2-3-3 borte og bare 5-5 i målforskjell. Mangler Tonkin (f) og førstekeeper Moris. Rekdal tror på hjemmeseier til ganske god odds.

Wrexham - Gateshead (engelsk Conference) H: 1,95 U: 3,25 B: 2,80

Wrexham ligger på 17. plass etter 5-4-8. Har 4-2-2 hjemme. Vant 3-1 hjemme over Alfreton i FA-cupen i helgen, mens det ble tap 2-3 borte for Macclesfield nest sist. Vant 2-0 over både Hyde i FA-cupen og Woking i serien før det. Gateshead ligger på 11. plass etter 8-2-7 hvor 4-0-4 er borte. Det ble 2-2 borte mot Oxford i FA-cupen i helgen. Vinneren av denne kampen møter nettopp Wrexham i 2. runde. Det ble 0-0 hjemme mot Luton nest sist. Før disse kampene vant Gateshead fem strake kamper. Wrexham vant det første møtet mellom disse lagene 3-0 i september og Rekdal tror det blir ny triumf i hva som ser ut til å bli en jevn kamp.

Barnet - Welling (engelsk Conference) H: 1,75 U: 3,40 B: 3,20

Barnet ligger på sjuendeplass med 7-7-3 totalt og 4-3-1 hjemme. Welling er bare målforskjellen bak med 8-4-5 og 3-1-4 på bortebane. Begge lagene var i aksjon i FA-cupen i helgen. Welling slo Luton 2-1, mens Barnet ble slått ut av Preston North End. Det motsatte oppgjøret mellom disse lagene kom for bare en drøy måned siden i en høydramatisk kamp. Barnet ble redusert til ti mann etter bare en knapp halvtime, men utlignet på et billig straffespark i 1-1-kampen. Målscoreren da, Marsh-Brown (m) ble utvist sist og står over denne for hjemmelaget. Welling stiller med alle mann alle. En viss uavgjortfare finnes, men Rekdal krysser av for hjemmeseier her.

Dermed ser kupongen slik ut:

Cambridge - Aldershot H 1,70

Wrexham - Gateshead H 1,95

Barnet - Welling H 1,75

Totalodds: 5,80

Innleveringsfrist: Klokken 20:40

LEVÉR KUPONGEN HER!

Lykke til!