ØNSKET I CHELSEA: Chelsea har ikke gitt opp håpet om å få Radamel Falcao til klubben. (Foto: VALERY HACHE/Afp)
ØNSKET I CHELSEA: Chelsea har ikke gitt opp håpet om å få Radamel Falcao til klubben. (Foto: VALERY HACHE/Afp)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Chelsea prøver seg på Falcao igjen

Og «den neste Zlatan» kan havne i Tottenham. Les dagens fotballrykter.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Fernando Torres og Samuel Eto'o har store navn, men begge virker å være over the top. Og når Jose Mourinho helt tydelig ikke ser på Demba Ba som et fullverdig alternativ til å spille på topp for Chelsea, da har du et spissproblem. I hvert fall hvis du ønsker å kjempe om de store titlene. Eto'o var nødløsningen da sommerens jakt på Radamel Falcao og Edinson Cavani endte med tap for Mourinho. Nå skriver Daily Mirror at Chelsea-sjefen planlegger et nytt fremstøt overfor Falcao. Colombianeren valgte penger og skatteparadiset Monaco i sommer, men til tross for klubbens nærmest ubegrensede midler, kan Falcao være flyttbar i januar. Men alt har sin pris. Fordelen for Chelsea er at Falcao ikke spiller i Europa denne sesongen. Dermed kan han spille Champions League dersom Chelsea skulle klare å lokke ham til London.

Les også: Mourinho kalte svenske «Mikke Mus-spiller»
Les også: Liverpool-legende tror Rooney kan løpe United til nytt ligagull

20 år gamle Jesé Rodriguez herjet for Real Madrids reservelag Castilla forrige sesong. Denne sesongen skulle han bli satset på av Carlo Ancelotti. Men etter fem innhopp så langt, kan det se ut til at angriperen blir sendt ut på lån i januar for å få seg viktig kamperfaring. Ifølge Daily Star skal West Ham allerede være i dialog med den spanske storklubben.

Borussia Dortmund-trener Jürgen Klopp har sagt at han gråter en skvett hver gang han ser hvordan Manchester United bruker Shinji Kagawa. Japaneren var stor i Dortmund før han dro til England for å bli enda større. Og samtidig som Klopp veldig gjerne vil finne frem igjen den gamle Kagawa, så har Manchester United hatt speidere på Dortmunds kamper for å kikke på Marco Reus. Den offensive midtbanespilleren har en utkjøpsklausul i kontrakten sin på i underkant av 350 millioner kroner. Nå legger The Times to og to sammen og kommer frem til at en byttehandel mellom Kagawa og Reus kan være aktuell i januar.

Artikkelen fortsetter under bildet.

POPULÆR KAR: Marco Reus skal stå på ønskelisten til både Manchester
  United og Arsenal. (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)
POPULÆR KAR: Marco Reus skal stå på ønskelisten til både Manchester United og Arsenal. (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)

En annen Borussia Dortmund-spiller som har vært i Manchester Uniteds søkelys er Ilkay Gundogan. Men ifølge Mundo Deportivo skal midtbanespilleren nå gjøre alt som står i sin makt for å presse gjennom en overgang til Real Madrid. Allerede i sommer ble det sagt at Gundogan ville havne i Real Madrid til sommeren.

Les også: Zlatan vant sin åttende «guldboll»: – Vi sees neste år
Les også: Tom Nordlie blir ishockey-sjef

I motsetning til mange av sine forgjengere i managerstolen på White Hart Lane, har André Villas-Boas en forkjærlighet for unge gutter. Ifølge Sports Direct News så vil Tottenham strekke seg langt for å sikre seg Evertons Ross Barkley. 19-åringen har fått en sentral rolle under Roberto Martinez, og vil neppe koste under 200 millioner kroner dersom han blir solgt. Dårlig nytt for Spurs er det at både Manchester United og Chelsea vil ha et ord med i laget dersom Barkley blir tilgjengelig på markedet.

En annen tenåring på Villas-Boas' ønskeliste er svenske Valmir Berisha. 17-åringen sikret seg mange fans etter sitt hattrick mot Argentina under U17-VM i Abu Dhabi nylig. Mange i Sverige har stilt spørsmål ved hvordan Halmstad har hatt råd til å holde unggutten på benken denne sesongen. Nå vil Tottenham bruke fem millioner kroner på å sikre seg «den neste Zlatan» før andre storklubber kommer på banen, skriver Daily Mirror.

Artikkelen fortsetter under bildet.

«DEN NYE ZLATAN»: Valmir Berisha blir sett på som den neste
  store spissen i Sverige. (Foto: -/Afp)
«DEN NYE ZLATAN»: Valmir Berisha blir sett på som den neste store spissen i Sverige. (Foto: -/Afp)

Nå innrømmer Arsenal-spillerne at Olivier Giroud begynner å merke kjøret. Franskmannen har vist en enorm arbeidskapasitet så langt i sesongen, men med to kamper i uken så er det også en grense for hva han kan tåle. Manager Arsene Wenger har også innsett at han må få på plass et alternativ til Giroud i januar. Han skal ha gjort et fremstøt overfor Juventus for å få leie Fernando Llorente, men ifølge Daily Mail skal dette ha blitt avvist av italienerne. Wenger skal først og fremst være ute etter å leie en spiss siste halvdel av sesongen, for så å gå all in for å kjøpe Karim Benzema fra Real Madrid til sommeren.

Les også: Wenger nekter å selge flere stjerner til Manchester United
Les også: Zlatan kan ha scoret årets mål i verden

Per Mertesacker er kanskje ikke fotballekspertenes favoritt, men han står høyt i kurs hos Wenger. Ifølge Daily Express skal Arsenal nå ha tilbudt den utskjelte tyskeren en ny fireårskontrakt.

Det dukker alltid opp et talent i Schalke 04. Og klubben har en egen evne til å få frem offensive midtbanespillere av ypperste klasse. Nå er det kommet nok en spiller ut av støpeskjeen som formet spillere som Mesut Özil og Julian Draxler. Og ettersom prisen til Draxler allerede har gått i taket, ser nå Chelsea på muligheten for å hente Max Meyer før han overtar hovedrollen i Gelsenkirchen, skriver Kicker.

STORTALENT: Max Meyer skal ta over etter Julian Draxler i Schalke
  04, hvis ikke han blir solgt først. (Foto: Martin Meissner/Ap)
STORTALENT: Max Meyer skal ta over etter Julian Draxler i Schalke 04, hvis ikke han blir solgt først. (Foto: Martin Meissner/Ap)

Martin Jol er fortsatt Fulham-manager, men de engelske tabloidene behandler nå Fulham som en managerløs klubb. Ifølge Daily Mail er Roberto Di Matteo og Dan Petrescu de heteste kandidatene til å overta sjefsstolen i Brede Hangeland og John Arne Riises klubb.

Les også: Barcelona-fansen om Messis skadesjokk: – Nå får han nok ikke Gullballen
Les også: Godset-sponsor solgte over 10 000 liter øl etter gullet

Felipe Caicedo var ingen stor suksess i Manchester City, men på lån til Malaga og Levante fikk han vist hva som bodde i ham. Det fikk russiske Lokomotiv Moskva til å hente ham. Etter to år i Russland, er han nå klar for nye utfordringer. Izvestia skriver at både West Ham, Espanyol og Lazio er interessert i den ecuadorianske spissen.

VIL BORT: Felipe Caicedo ønsker seg bort fra Lokomotiv Moskva.
  (Foto: Martin Mejia/Ap)
VIL BORT: Felipe Caicedo ønsker seg bort fra Lokomotiv Moskva. (Foto: Martin Mejia/Ap)