Mou
Mou

Mourinho kalte svenske «Mikke Mus-spiller»

Jonas Olsson og José Mourinho i heftig disputt i spillertunnelen.

José Mourinho har aldri tapt en hjemmekamp i Premier League som Chelsea-manager, men i helgens kamp mot West Bromwich holdt hans vanvittige statistikk på å bli knust i fillebiter.

West Bromwich ledet 2-1 tre minutter på overtid. Da fikk Chelsea straffespark. Eden Hazard tok ansvar fra straffemerket og sikret 2-2 for de blå.

Etter kampen var temperaturen høy. West Bromwich-spillerne mente straffesparket var av det billige slaget. José Mourinho var rasende over at Branislav Ivanovic ikke fikk frispark da han mistet ballen i forkant av West Bromwichs 2-1-mål.

Se straffesituasjonen i videovinduet øverst!

Les: Mourinho til TV 2: – Synes ikke du at det var straffe?

I spillertunnelen endte det med en verbal hanekamp mellom Mourinho og WBAs svenske midtstopper Jonas Olsson. Ifølge Daily Mail kalte Mourinho 30-åringen for en «Mikke Mus-spiller».

Olsson sendte noen velvalgte gloser da han ba Mourinho ryke og reise. «F*** off» var Olssons beskjed til Mourinho.

Rundt 20 spillere var involvert i tumultene. Til slutt klarte trenere fra begge lag å skille rasende Chelsea- og WBA-spillere.

Olsson og Mourinho møtte hverandre 30 minutter seinere. Om duoen ikke røykte fredspipe, så ble de i hvert fall enige om at de var uenige.