– Tom Nordlie blir ishockeyleder

Ifølge TV 2 skifter Tom Nordlie idrett fra fotball til ishockey. Den tidligere treneren blir angivelig presentert som kommersiell direktør i Lørenskog tirsdag.

Nordlie har ledet sju fotballklubber i eliteserien og var senest trener i Kongsvinger, der han ga seg etter fjorårets sesong. Nå ligger det an til et comeback på idrettsarenaen for 51-åringen.

Etter det TV 2 erfarer er det rollen som kommersiell direktør i Lørenskog Ishockeyklubb som blir Nordlies nye jobb. Han skal ha hatt flere møter med klubbens administrerende direktør, Svein-Erik Edvartsen, de siste månedene.

– Jeg kan bekrefte at vi skal presentere en ny kommersiell direktør og en ny sponsor- og arrangementssjef i morgen (tirsdag). I tillegg skal vi gi en oppdatert status i poengtrekksaken og bli bedre kjent med vår nye målvakt. Derfor har vi innkalt til pressekonferanse, sier Edvartsen til kanalen.

Lørenskog startet sesongen med 20 minuspoeng fordi klubben leverte lisenssøknaden for sent. Til tross for det er LIK nummer åtte i eliteserien etter en god sesongstart.

Nordlie har selv ikke ønsket å kommentere saken. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2