Amanda Robertsen rir Viking Spirit i V65 3 på Leangen i kveld.  (Foto: hesteguiden.com )
Amanda Robertsen rir Viking Spirit i V65 3 på Leangen i kveld. (Foto: hesteguiden.com )

Store penger på spill

Amanda Robertsens Viking Spirit er én av hestene å se opp for på Leangen i dag. Sjekk mandagens travtips her!

Det er en interessant V65-omgang på Leangen med flere favoritter i fare og noen åpne løp. Da åpner det seg også opp for gode premieutbetalinger. Du kan spille på lag med TV 2s traveksperter ved å kjøpe en andel i andelskupongene de setter opp hver dag.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

3 Lykkje Svarten i V65-1 er vel et førstevalg på grunn av god form. Den fullførte bra fra dødens i V75 sist. Møter her noen hester som holder høy klasse. 10 Hongslojerven er en god fireåring som ikke har startet siden august. Var veldig god sist den var i Norge. I det løpet var også 12 Gjerv Prinsen god. Begge holder like høyt nivå som favoritten. 6 Jærvsørappa har bra fart og god kapasitet. Trenger litt hjelp for å nå helt til topps da distansen ikke er optimal.

I V65-2 er 1 Frakast den klart beste hesten. Er også favoritt. Spørsmålet med den er formen da den ikke har startet siden juni. Utgangsposisjonen er fin og den er ganske god fra start. Vant V75 sist den kom ut fra pause i januar. Logisk favoritt. 4 Solør Stegg har et allright løp på papiret. Travet i dødens på Biri sist og avsluttet bra. 2 Pave Loma er i god form. Er et åpent løp om Frakast ikke vinner.

V65-3 er et montéløp med 15 hester til start. Er ett av de mer åpne løpene i dag. 6 Crimson Pirate har gått bra i både monté og sulkyløp i det siste. 9 Viking Spirit er god i monté og har en bra rytter i Amanda Robertsen. Det er mange hester som har bedre sjanse til å vinne enn hva innsatsene viser. Som 10 Sarzaparilla, 11 Fellowchip G. T. og 13 Southern Gentleman. Spennende løp hvor mye kan skje. Kan være smart å gardere bredt.

1 Vladimir i V65-4 er favoritt. Ble strøket sist så formen er litt usikker. Har hatt griseflaks i de seks første seiersløpene sine. I mange av dem har han hatt veldig, veldig, veldig flaks. Den var klart bedre i det siste seiersløpet sist i Sverige der den avsluttet bra. Står i førstespor og blir overflydd fra start fra 4 Stjernesvarten. Møter jevnt over bedre motstand her enn i seiersløpene sine. Mye spennende bak. 11 Vorset Haakon er helt fullstendig bortglemt i dette løpet. Den ble firer i V75 tredje sist, fikk en håpløs reise nest sist og hadde krefter igjen i mål sist. Møter mye enklere motstand her. Se også opp for 5 Jora Eld som er i god form.

Det er litt åpent i V65-5. 4 Shai Sontelle er kraftig undervurdert i dette løpet. Den gikk et veldig bra løp etter startgalopp sist. Da sto den likt med 6 Lythonia, 12 Macholine og 7 Rotary B. R. Disse står 20 meter bak nå. Rotary B. R. er faktisk mer spilt enn Shai Sontelle som var mye bedre sist selv om førstnevnte vant løpet. Går disse som sist kan ikke Rotary B. R. slå Shai Sontelle. Uromomentet i løpet er danskeimporten 2 Tiger Globe som har sin første start i Norge. Møter ikke hard motstand her. Favoritten i løpet er 11 L’orage som tok en meget solid seier på Momarken nest sist. Sist travet den i dødens og kom på andreplass bak en god hest. Skrellen er 13 Enjoy The Ticket.

12 Yr Sokken er stor favoritt i V65-6 og det er ikke helt riktig. Var tross alt ganske heldig som vant sist da opponenten galopperte på oppløpet. Dessuten så var den bare jevngod med 11 Tre Prins da de møttes 28. september. Vant duellen mellom disse to 14. oktober, men da havnet Tre Prins i dødens. Sistnevnte satt fast sist. 7 Hammer Stjernar ble klart slått av Yr Sokken sist, men fikk en tøff reise. Står i litt bedre spor. Skrellen er 10 Dosa. 8 Durgrosa slo 7 Hammer Stjernar ganske greit sist.

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER